Personal stuff

Fokusér på det gode i hverdagen med The 5 Minute Journal

For et halvt års tid siden så jeg for første gang denne journal på instagram. Den fangede min interesse med det samme og den kom derfor på min ønskeliste til fødselsdag.

I har måske hørt om den? The 5 Minute Journal?

Journalen er baseret på psykologisk videnskab, kan man vidst godt kalde det. Man har været inde at undersøge, hvad der har en positiv virkning på sit mindset og det har man så komprimeret ned til denne faktisk helt simple journal. Man skriver et par linjer i den morgen og aften, hvor man har fokus på, hvad man er taknemmelig over i hverdagen. Helt små banale ting.

Når dagen så er omme og du skal til at i seng, så skriver man et par linjer i den igen. 3 ting, som har været virkelig godt ved dagen og hvad man kunne have gjort, for at gøre dagen bedre.

Ret simpelt. Ret nemt. Hurtigt. Men det er hyggeligt og det sætter virkelig nogle tanker i gang. Jeg har brugt den siden d. 1. juni og jeg er virkelig, VIRKELIG, begyndt at sætte pris på de små ting i hverdagen i stedet for at hamre mig selv i hovedet over mangel på spændende aktiviteter og gøremål.

Har I hørt om den? 🙂

Like what you see? Remember to follow on bloglovin’ <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG