Wanderlust

Vi har booket et weekendophold til..

Bag om bloggen de sidste par måneder har jeg været ved at gå i spåner over, at jeg endnu ikke havde noget på plads med hensyn til sommerferie eller rejser i år 2018 i det hele taget.

“Ville jeg overhovedet komme ud at rejse??” Var jeg begyndt at tænke.

Jeg havde snakket med min faste rejsepartner og bedste veninde, Camilla, at vi skulle ud at rejse sammen. Muligvis. Hun havde problemer med sin lærerplads og vidste ikke hvornår, hun kunne få ferie. Ved siden af havde jeg snakket med en gammel kollega om at tage på en ren charterferie i år. Hun havde samme problem. Først for en uges tid siden eller to kunne Camilla sige noget omkring ferie, den anden rejsepartner ved stadig ikke noget. Åh, sådan en situation er ikke god for kontrolfreaken her, som helst gerne vil have planlagt sådan noget i det tidlige forår.

Kenneth havde også lige været på Filippinerne, en ret dyr rejse, og havde snakket med sin kammerat om at skulle rejse sammen til sommer også. Nu hvor vi så går og snakker om at tage til Filippinerne sammen næste år; en dyr rejse, som der også liiige skal spares op til, så var det nærmest udelukket, at han overhovedet ville have råd til at rejse med mig i år som studerende.

Hvad skulle der ske? Ville 2018 blive et rejseløst år for mit vedkommende? 

Åh ha, den tanke har strejfet mig meget de sidste par måneder!

Men så snakkede jeg med min svenske veninde, som skulle føde her i maj. Sit første barn og den første af mine veninder til at få børn. Jeg har ikke set hende i lang tid og nu hvor hun skulle være mor, så måtte jeg uden tvivl tage over at besøge hende!

VI HAR DERFOR BOOKET ET WEEKENDOPHOLD TIL MALMØ!

Jeg har besøgt Malmø 2 gange tidligere, men det er efterhånden meget lang tid siden. 4 år siden tror jeg. Vi har valgt ikke at ville belemre min veninde og hendes lille familie – for meget altså. Selvfølgelig skal vi være sammen med dem og jeg glæder mig til at hygge mig om og med hende og den lille ny, men de skal også have plads til at være familie og få noget fred med den lille.

Derfor har vi booket et par overnatninger på et hotel inklusive morgenmad. Så kan vi også få en rigtig kærestetur ud af det.

Et billede af det lækre hotelværelse, vi har booket

Jeg har aldrig prøvet at bo på et lækkert hotelværelse. Det har aldrig været vigtigt for mig, for hvis jeg kunne spare på hotellet (som man nærmest aldrig er på alligevel), så havde jeg flere lommepenge til turen. Nu skulle det jo være en kærestetur, så vi ville gerne have noget lækkert denne gang. Lidt udover det sædvanlige.

At “lidt udover det sædvanlige” så også var det billigste valg, gør mig absolut intet!

Vi har givet 1.450kr ca. for 2 overnatninger alt i alt. Det er inklusiv morgenmad og fri benyttelse af cykler, hvilket vi synes er vildt fedt! Så kan vi cykle rundt i smukke Malmø! Hotellet ligger ved havnen og har en skøn udsigt udover byen og ligger meget centralt. Jeg har været inde og lave lidt research over caféer, restauranter, parker mv., samt afstand til min veninde. Det ligger alt sammen i gå -og cykle afstand, så det er jo helt perfekt.

Foruden at være sammen med min veninde og hendes familie, så har jeg overvejet at vi skal et smut forbi Ribersborg Kallbadhus og få en omgang massage og ud at spise sammen. Lyder det ikke dejligt?

Tips og gode råd til et weekendophold i Malmø modtages med kyshånd <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG