Everything

PINK BIRTHDAY – Fødselsdag med stil!

Denne her fødselsdagsfest havde jeg i dén grad set frem til! Min søde veninde, Mia, fyldte i sidste uge 24 år og det skulle jo selvfølgelig fejres! Hun inviterede derfor til PINK BIRTHDAY (gæt et tema) – kun for piger, kunne man næsten sige sig selv.

Vi blev otte piger alt i alt, hvoraf jeg kendte fødselaren (det siger vidst lidt sig selv) og én af mine absolut bedste veninder, Lotte. Som gæster til denne lyserøde fødselsdag, skulle vi alle sammen have minimum 1 stykke lyserødt tøj på. (Jeg havde en nude / douche lyserød blazer på, men har den ikke på på billederne, da jeg fik det varmt).

Jeg vidste, det ville blive en fest uden lige. Sådan er Mia, hun går all in, hvilket er super fedt! Hun havde fyldt stuen med lyserøde balloner, som var fyldt med helium. Det så vildt fedt ud og man blev en smule overvældet, da man første gang trådte ind i stuen. Bordet var dækket lyserødt i lyserødt og hun havde hentet lyserøde blomsterdekorationer ved den lokale blomsterhandler.

Vi fik rosévin. Hvidvin. Lyserøde mokaï. Lyserød verdi. Lyserøde shots. Den skønneste tapas til hovedret. Jordbær og jordbæris til dessert. Lyserød bland selv slik og lyserøde kyskager.

Hvis man er i tvivl om temaet, så vil jeg bede jer læse dette stykke én gang til. :o)

Vi blev forkælet, så det siger spar to. Der var desuden også selskabslege og konkurrencer med et par præmier og jeg ved ikke hvad. Det var en fest uden sammenligning, må man sige.

Vi havde en fabelagtig aften, som var hyggelig og ikke mindst skide sjov! Om mindre end én måned er det så min tur til at holde 25 års fødselsdag.. Åh ha, det kan godt være en smule angstprovokerende efter sådan en flot omgang som i fredags! 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG