Food & Drinks

Lækker, frisk OG NEM sommerdrink: Moscow Mule

Det skønne sommerlige vejr er for alvor over os lige i øjeblikket! Weekenden igennem har solen stået højt på himlen og jeg har rendt rundt i bare ben og kjoler.

Prognoserne lover lækkert sommervejr de næste par dage her, hvorefter temperaturen skulle dale en smule og skyerne tage til. Graderne er dog stadigvæk oppe ad i den varme ende sammenlignet med april vejret, så man kan vel sige, at vi er kommet ind i en mere stabil periode. Jeg krydser fingrene!

På det seneste har jeg kastet min kærlighed over denne lækre og ikke mindst SUPER nemme drink, Moscow Mule. Med dens friskhed egner den sig perfekt til de varme eftermiddage og lune aftener i øjeblikket.

Hvis du trænger til lidt selvforkælelse, en lækker velkomstdrink eller bare lidt hygge med kæresten, så læs med!

Drinken er som sagt super nem og det meste er indholdet er noget, jeg nærmest vil påstå, de fleste har hjemme i køleskabet.

Det skal du bruge til 2 glas:
Isterninger
1/2 dl vodka
2 dl gingerbeer
Saften fra en lime
Limebåde

Jeg plejer at blande vodka, gingerbeer og saften sammen i en lille kande, så man er sikker på, at smagen bliver ensartet.

Ved siden af har jeg fundet drinksglassene frem, som jeg har fyldt med isterninger og limebåde.

Herefter skal drinken blot hældes over isterningerne og limebådene og voila, her har du din lækre, friske og lidt syrlige sommerdrink. Det bliver da ikke nemmere, hva? 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG