Everything

Hvad jeg forventer mig af maj

I går fik vi sagt farvel til april og i dag er det hej til maj. Vi tager i dag hul på den 5. måned af året. Maj er altid en måned jeg ser frem til. Primært fordi det plejer at være en lys og varm måned med blomster og grønne træer og det er en måned, hvor sommeren befinder sig lige rundt om hjørnet. Det er desuden også måneden, hvor jeg har fødselsdag. Både min lillesøster og jeg. De senere år er maj også kommet til at betyde “Eventyrløbet” for mig her i Odense.

Det er altså som hovedregel en god måned – også selvom jeg ofte synes, den føles lidt lang. Den fylder ofte 5 kalenderuger og med alle de festligheder, der fylder måneden, så forsvinder pengene også hurtigt mellem fingrene på én. Det er skyggesiden til alt det sjove. :o)

Mine planer for måneden:
» At vennehygge med nogle gode vennepar
» Forhåbentligt få et opkald i dag om, at jeg har fået jobbet, som jeg var til jobsamtale hos i går
» Fejre en skøn veninde til en PINK fødselsdag <3
» Være med til Eventyrløbet
» Fylde 25 år :o)
» Nyde det forhåbentligt gode vejr, der kommer
» Deltage i Royal Run
» Ordne Kenneths lejlighed
» Overraske min lillesøster med en fødselsdagsgave, hun IKKE forventer
» Løbetræne noget mere

Hvad skal I lave i maj måned? 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG