Personal stuff

Spændingen er stor! I morgen kommer Kenneth hjem igen

De sidste 3 uger har været de længste – NOGENSINDE! I dag er det 3 uger siden, at Kenneth rejste med hans mor og søster til Filippinerne for at besøge deres familie og ophav. Jeg var selvfølgelig (og er stadigvæk!) meget glad på hans vegne, men åh, hvor jeg frygtede for tiden op til. 3 fucking uger uden ham. Det ville blive hårdt! Og det har det i den grad også været!

Han kommer heldigvis hjem i morgen og det bliver så rart. Vores forhold går rigtig godt og jeg er gladere, end jeg har været i længe – hovedsageligt på grund af ham. Selvom vi ikke har været sammen så forfærdelig længe endnu, så føler jeg, at vi kender hinanden utrolig godt og at vi er helt perfekte for hinanden. Han er sød og betænksom, imødekommende og glad for at holde liv i sine sociale relationer, for ikke at tale om super skør! Nøjagtig ligesom mig. Match made in heaven, hæhæ.

Det, der har været aller værst for mig, har helt sikkert været alle de aftener, når jeg har sovet alene. Bare mig inde i den store seng og hans plads helt tom. Det har været en lille smule sørgmodigt.

I kan vidst godt høre på mig, at det bliver lykkens dag i morgen, når jeg kan hoppe op i hans arme og give ham et længslens kys. Åh, jeg glæder mig!

(Billedet er desuden fra den første gang, jeg mødte min søde drømmemand, Kenneth <3)

Følg bloggen på FACEBOOK | BLOGLOVIN’ | INSTAGRAM for løbende opdateringer

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG