Interior decorating

Smukke spiseborde med personligt touch (plankeborde)

Billedet er lånt hos Manndesign.dk

Der er ikke nogen tvivl om, at træborde (i naturlig stil) er kommet for at blive og hvis man endnu ikke har skiftet det hvide ud derhjemme, så er man bagud. Jeg er også bagud – det er nærmest en skændsel. Det er efterhånden én af de største boligtrends og på instagram er der ikke så mange boliginstagrammere, der ikke har anskaffet sig et flot plankebord. Det er bestemt ikke svært at forstå, for det flotte træbord er både flot og indbydende og kan virkelig sætte streg under den stil, man går efter i hjemmet.

Specielt de seneste år har naturlige materialer vundet indpas i de danske hjem, hvorfor plankebordene virkelig er blevet populære.

De smukke træborde er blevet så populære, at man simpelthen kan få dem i lige de varianter, man kunne forestille sig. Om det bare skal være et “almindeligt” spisebord, et 12 mands bord, der virkelig kommer til at fylde rummet, om man vil have et lille rundt ét så findes det. Der er så mange dygtige håndværkere derude, der har specialiseret sig i at lave disse smukke borde, på bestilling. Mann Design er ingen undtagelse – her kan du bestille de smukkeste plankespiseborde, så de passer lige til dit hjem og opfylder lige netop dine ønsker. 

hvis du ikke lige er gør det selv typen, eller bare gerne vil have at bordet skal være helt perfekt, så vil jeg helt sikkert råde dig til at tage et smut ind forbi Mann Design 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG