Lifestyle

Ready, Set, Sara: Jeg har mistet overskuddet pga. min hårde start

Hej alle sammen og velkommen til den anden klumme af Ready, Set, Sara!

I min første klumme fortalte jeg jer, at jeg desværre ret hurtigt efter at være begyndt på løbetræningen havde fået en betændelsestilstand i knæet og derfor ikke måtte løbe. Det er ved at være 5 uger siden, det skete, og først i sidste uge (altså uge 4) er jeg så småt begyndt at løbe lidt igen. Jeg lover jer for, at det er hårdt!

Det var super frustrerende hverken at kunne løbe eller bare så meget som at gå – jeg lignede en komplet idiot, når jeg vraltede rundt.

Det var mindst lige så meget fordi, jeg jo lige var kommet i gang og følte, at jeg var kommet ind i en god rutine. Måske en lidt for god rutine..

Som sagt, begyndte jeg jo at løbe igen for en lille uges tid siden. Jeg har dog, siden jeg begyndte igen, desværre ikke fået løbet så meget, både pga. tiden og ærligt talt, fordi jeg mangler overskuddet. Det irriterer mig utrolig meget, at jeg på de fire uger, hvor jeg havde en ufrivillig pause fra løbetræningen, har mistet mit overskud fuldstændigt. Mange vil nok også undre sig over den lange pause, det gjorde jeg også selv i starten. Jeg forsøgte at løbe alligevel.

Det resulterede desværre i, at jeg gjorde det hele meget værre. Jeg havde dage, hvor jeg slet ikke kunne støtte på benet. 

Jeg er af den støbning, at selv når folk siger, at jeg ikke må eller kan noget, så giver jeg det altid et forsøg alligevel. Det er simpelthen bare noget af det dummeste at gøre.

Selvom overskuddet mangler og tiden til det er knap, så forsøger jeg stadigvæk at komme ordentlig i gang igen. Jeg har sågar købt mig nogle super lækre løbetights fra Adidas! Haha. Denne gang starter jeg stille op og løber derfor kun hver anden/tredje dag, netop for ikke at overbelaste noget igen og ende i samme situation. Kender I det, hvor I er nødt til at tvinge jer selv til at gøre noget, som I i sidste ende kun vil blive glade for – både pga. overskuddet efterfølgende, men samtidig også pga. nødvendigheden i det?

Det, der irriterer mig lige så meget som det manglende overskud, er, at jeg også har “mistet” den mængde kondition, som jeg havde fået opbygget. Jeg var godt klar over, at konditionen ville ændre sig efter en pause, men jeg havde aldrig troet, at min kondition ville vende tilbage til udgangspunktet – faktisk endnu værre. Det er så frustrerende!

Så nu skal der simpelthen bare kløes på! Konditionen, overskuddet og motivationen skal tilbage – og det kan kun gå for langsomt!

Det var alt for denne gang, søde læsere! Jeg er tilbage igen d. 7. maj, så husk at tune ind! Men indtil da skal I være velkomne til at hoppe ind forbi min egen blog www.sarahorlyk.dk og følge med derinde.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG