Everything

Mine forventninger til april: fællesskab og hygge

Kalenderen siger i dag d. 3. april og vi har derfor taget rigtigt hul på den fjerde måned af året. Jeg håber, I er kommet rigtig godt ind i måneden og har haft en dejlig påske – selv havde jeg en forrygende påskemiddag i søndags med nogle dejlige mennesker og god mad.

Påsken er nu ovre og det er derfor tid til at fokusere på den kommende måneds planer. Ligesom sidste måned, har jeg ikke de helt vilde planer eller store oplevelser på plakaten. Måneden kommer derfor i grove træk til at handle om nærvær og træning, fællesskab og hygge. Det er da heller ikke så skidt, vel? 🙂

Mine planer for måneden:
» Få besøg af min ældste lillesøster (vi skal voksenhygge og ud at shoppe) <3
» Følge med i “Victoria II”, som er begyndt på DR1
» Begynde løbetræningen igen (jeg har tilmeldt mig Alt For Damerne Løbet og planlægger at deltage i Royal Run i maj, så jeg skal til at igang)
» Hygge weekend med min yngste lillesøster 🙂
» Søge job
» Min søde Kenneth kommer hjem fra Fillippinerne igen <33
» Træne røven ud af bukserne (læs mit mål her)
» Hygge med varme hveder til Store Bededag

Hvad skal I lave i april?

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG