Everything

Måneden, der gik: Dét lavede jeg i april

Min april måned har på mange måder virket utrolig lang. I hvert fald den første halvdel, hvilket nok primært skyldes, at jeg er arbejdsløs i øjeblikket og at Kenneth var på Filippinerne i 3 uger. De første 5 dage af måneden føltes derfor på mange måder lidt ensom. I hvert fald når jeg sad her hjemme.

Heldigvis havde jeg holdtræning på alle hverdagene, så jeg kom ud og fik set nogle mennesker i perioden. 

Nu lyder det måske også lidt voldsomt. Jeg har ikke som sådan været ensom. Jeg tror nærmere, at jeg har kedet mig uden selskabet, fordi jeg jo er vant til det. I perioden holdt jeg nemlig både påskemiddag for en masse gode venner, passede pigerne et par gange, mødtes med nogle veninder og tog på café (to forskellige dates) og så kom min søster også på besøg. Så det er altså ikke fordi jeg har været ensom, jeg har bare i den grad manglet min Kenneth.

Som altid vil jeg her på månedens sidste dag lave et overblik over månedens bedste højdepunkter, så læs med! 🙂

Kenneth kom hjem igen <3
Min søde, dejlige, skønne (indsæt selv flere pladder romantiske adjektiver) kæreste kom hjem fra Filippinerne igen, hvilket for mit vedkommende helt sikkert har været månedens helt store højdepunkt. Det var dejligt at have ham hjemme igen efter 3 ugers rejsen, hvor tidsforskellen og de lokale forholde på Filippinerne gjorde det meget svært for os at snakke sammen. Den ene uge fik vi slet ikke snakket sammen, OVERHOVEDET, fordi han var ude at besøge sin familie på landet, hvor de ikke har internet. Det var hårdt, men det er heldigvis overstået nu. Jeg fik en sød og meget solbrun kæreste hjem igen. Åh, hvor var det rart.

Grød på hovedet
Hvis der er nogen af jer, der følger mig på enten instagram (nikkilunds) eller snapchat (nikkilunds), så har I måske set, at jeg er blevet lidt glad for grød på det seneste. Jeg valgte endeligt at kaste mig ud i at lave noget havregrød – på den moderne måde. Mums, hvor er det godt!

En smagsprøve på sommer
Hold nu op, hvor har den sidste måned været sær med hensyn til vejret.. Der har været tyk tåge, lange regnvejrsdage, et tykt lag sne og knap en uge efter sneen faldt, fik vi en weekend med 24 grader. Say what?

Det har været lidt en skør oplevelse, men hold nu op, hvor var de varme grader tiltrængte! Jeg har nydt solskinsdagene maks med morgenmad ude på altanen, lange gåture og løbeture, mini picnics, eftermiddags drinks i solen og solbadning ved åen. Jeg håber så inderligt, vi snart får flere dage som disse!

Blomstrede kjoler i lange baner
Jeg fik lidt forårs kuller i starten af måneden og trængte til lidt fornyelse i min forårs/sommer garderobe. De skønne fornyelser bestod blandt andet i et par smukke blomstrede kjoler. Denne gule og en lang sort én med flottede rødlige blomster.

Hygge er lykke eller lykke er hygge?
Sidste måned købte jeg Hyggebogen, som jeg fik læst på ingen tid og blev virkelig glad for. Denne måned skulle jeg jo så selvfølgelig have opfølgeren, som handler om den danske lykke. Jeg er nået ca. halvvejs (bruger den som aftenlæsning i sengen i stearinlysets skær, så det bliver kun til et par sider ad gangen) og endnu engang har Meik Wiking formået at skrive en utrolig interessant og lærerig bog, som går bagom ting, som vi tager som noget af det naturligste. Det er sjovt at lære sig selv bedre at kende på baggrund af en bog.

Snobrød og hygge med skønne venner
For halvanden uges tid siden vendte vejret sådan rigtigt. Det var kort tid efter den fabelagtige weekend med 24 grader. Solskinnet og varmen ankom på en torsdag og samme dag fik jeg et opkald fra søde Lotte, som inviterede os til snobrød og bålhygge hos Lone. Åh, det var en skøn aften. <3

Et åbent og ærligt indlæg om min jobsøgning
Min arbejdsløshed har sat et par ærlige og meget personlige indlæg til livs omkring det hele. Jeg har aldrig været så fandens god til at skrive personlige indlæg her på bloggen, ikke før jeg blev udlært og blev ledig for første gang i lang tid. Senest er det blevet til dette indlæg, hvor jeg har skrevet om, hvordan det har gået med min jobsøgning og desuden havde en lille god nyhed. 🙂

Løbeture i solskinnet plus ny PR
I denne måned har jeg været til i alt 19 holdtræninger i mit lokale center og når lige at få 2 ekstra holdtræninger med i dag, inden måneden for alvor er omme. Foruden holdtræningen har jeg fået slæbt mig selv med ud at løbe 2 søndagsture i det skønne vejr. Jeg havde godt nok sat mig et mål om at komme ud at løbe én gang om ugen, men i forhold til hvor svært jeg normalt har ved at komme ud og afsted, så synes jeg faktisk, at 2 løbeture (ved siden af 21 holdtræninger) er ganske udmærket.

Tidligere på måneden skrev jeg lidt om (i dette indlæg) nogle løbemål, som jeg havde sat mig for sæsonen. Her gjorde jeg det desuden også klart, at jeg er alt andet end løber af natur og at jeg er rimelig meget nybegynder på området. Jeg skrev, at jeg ville starte stille og roligt ud med en lille rute på omtrent 3 kilometer. Når jeg så havde formået at løbe den et par gange uden gåpauser, ville jeg finde en længere rute og på den måde bygge min kondition stille og roligt op.

Forrige søndag var jeg ude i det skønne vejr og kan meddele, at jeg for første gang formåede at løbe hele ruten! Og endda i et forholdvist hurtigt tempo. Jeg var ret stolt, da jeg kom hjem igen. 🙂

Nye yndlings babies
Altså jeg kunne blive ved med at nævne gode højdepunkter for måneden. April har i den grad været en god og smuk måned, hvor jeg har været så priviligeret at have mange dejlige minder. Jeg kunne bl.a. nævne, at jeg også var blevet klippet (hvilket er SÅ skønt!), havde fået en skøn tilføjelse til stuen i form af en bambusstol, picnic i sommersolen med Kenneth, skønne stunder med pigerne og caféhygge med dejlige veninder. Det har været en god måned!

Det sidste højdepunkt, jeg dog vil nævne, er disse smukke sneaks, som jeg har været ude at shoppe denne måned. Ja, der var nogen, der fik skattepenge tilbage $$$. De bliver helt sikkert en favorit til sommer!

Har I haft en dejlig måned? 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG