Food & Drinks

Lækker grød med chokolade, hindbær, banan, peanutbutter og kanel

Vi har alle sammen frygtindgydende minder om den klæbrige og smagsløse havregrød fra vores barndom. Hjemme hos os havde vi en periode, lige efter mine forældre var blevet skilt og min mor havde været i et færdselsuheld, hvor vi fik havregrød hver evig eneste dag. Det føltes som evigheder. Min mor var alenemor til fire og nyligt invalid, så pengene var meget små. Som den ældste (på omkring 10-11 år) stod jeg derfor for at lave morgenmad til os alle, inden de små skulle i børnehave og dagpleje og min ældste søster og jeg skulle afsted i skole.

Lad os bare sige, at jeg ikke var sådan super god til det. Havregrøden var forfærdelig og jeg har siden da gruet for grød og ikke spist det siden.

På trods af det forfærdelige grød fra min barndom, så har jeg alligevel haft sådan en lyst efter grød (ordentlig vel og mærke!). Det er også blevet så hipt de sidste år og jeg synes altid, at det ser så lækkert ud på instagram og hos diverse bloggere.

I fredags mødtes jeg med Camilla på Den Lille Smalle, hvor vi fik os en omgang overflåds morgenmad – jeg fik deres grød med banan og brombær (SOM ER VIRKELIG ANBEFALINGSVÆRDIG!), et blødkogt æg, en matcha latte og en gulerodsjuice. Holy moly – det var lækkert!

Efter den omgang i fredags fik jeg sådan en lyst til at lave en omgang grød her til morgen, så jeg var forbi Grødgrisen og fandt denne lækre opskrift:

Grøden

  • 1 dl havregryn
  • 1 dl vand
  • 1 dl mælk
  • Lidt salt

Topping

  • ½ banan
  • Hindbær
  • Lidt mørk chokolade
  • Lidt peanutbutter
  • Kanel
  • .. Eller hvad du nu lige selv har lyst til :o)

Grøden var helt fantastisk! Jeg fik et chok over, hvor godt det faktisk smagte – og nu tænker jeg altså ikke bare på toppingen, men selve grøden var også rigtig lækker.

Hvordan har I det med grød?

Følg bloggen på FACEBOOK | BLOGLOVIN’ | INSTAGRAM for løbende opdateringer

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG