Interior decorating

Jeg har købt mig en bambusstol til stuen!

Jeg skrev for et par dage siden på bloggen, at jeg havde bestilt mig en bambusstol, hvor jeg blandt andet snakkede lidt om eventuelt at have et lammeskind til at pynte i stolen.

Nu er den så kommet! Den kom tirsdag eftermiddag og jeg var meget spændt på at få den pakket ud og samlet. Det er ikke en hemmelighed, at min stue langt fra er den største, men jeg vægter virkelig siddepladser højt, da vi ofte har sociale sammenkomster, hvor vi er ok mange og derfor gerne skulle kunne sidde sammen alle sammen uden at sidde på hinandens skød. Sofaen er fin til en 6 stykker (plus minus alt efter hvor godt selskabet kender hinanden).

Alligevel har jeg længe gerne villet have en lænestol. Én som man selv kunne sidde og læse en bog i eller nyde en kop kaffe i, eller hvor en gæst kan sætte sig ved sammenkomster. 

Problemet er bare igen størrelsen. Lænestole plejer jo ikke ligefrem at være små eller praktiske og så ville jeg gerne have, at den komplimenterede stuen uden at skille sig for meget ud.

Da jeg så for nogle ugers tid siden faldt over denne smukke bambus stol (som faktisk er en havestol), var jeg bare solgt og kunne slet ikke få den ud af hovedet igen. Den var fin og hyggelig, passede perfekt ind i stilen og fylder ikke særlig meget. På grund af flettet virker den også meget let og ville ikke skygge for meget i vores i forvejen lidt mørke stue. Win win.

Hvad synes I om den? 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG