Food & Drinks

Et møde med en tidligere (og utrolig savnet!) kollega

Det er snart ved at være 2 måneder siden, jeg stoppede i Bilka og personligt føles det som en evighed siden. Jeg har faktisk ikke engang været forbi én eneste gang siden da. Jeg savner ikke arbejdspladsen, men jeg savnes at være omgivet af en masse skønne kollegaer og at have noget at lave.

Hvad jeg savner aller mest ved Bilka, må uden tvivl være Pernille. En skøn uhøjtidelig og ikke mindst sjov kollega, som jeg savner utrolig meget at snakke med i hverdagen.

Vi har prøvet er par gange at ses siden da, men oftest har planerne været aflyst i sidste øjeblik, fordi Pernille har været max presset på arbejde og i sit personlige liv, hvor hun også har stået med en større flytning mellem hænderne. I går formiddags kunne vi dog få det til at passe.

Mødestedet var Froggys kl. 10. Eller, det var planen til at begynde med. Jeg sms’ede Pernille 09:58, at jeg nu var her. Ét minut efter fik jeg beskeden: “Ej, for helvede. Jeg troede, vi aftalte kl. 11!!! Jeg skynder mig!!”. Det er liiiidt Pernille i en nøddeskal – hun burde have sig en kalender, så hun kan holde styr på sine aftaler. Det kunne evt. være en god gaveidé, haha.

Jeg fordrev tiden med lidt shopping, hvilket endte med at blive lidt dyrt på mine vegne. Heldigvis fik jeg ikke købt noget, jeg ikke i forvejen havde tænkt mig! En lille trøst.

10:40 mødtes vi på Froggys. Det var super dejligt at se hinanden og vi faldt hurtigt i snak. Hold nu op, hvor kan vi snakke! Vi har også så meget at snakke om – kærester, arbejde, min jobsituation, vejret (hvad i al dælan sker der lige med det for tiden??), hendes nye lejlighed, hvad jeg får tiden til at gå med, at Kenneth kommer hjem på søndag, mit tidligere blogindlæg (det her), Bilka og jeg ved ikke alt hvad.

Jeg bestilte en latte og en early brunch, medens Pernille fik en omgang pommes og en milkshake – ret forskellige typer, haha. Det er nok derfor, vi er så gode venner. Hendes interesser, tøjstil mv. ligger i øst og mine i vest, men det er det, der gør vores venskab så interessant. Der er ALTID noget at snakke om!

Søde Pernille <3 (det er tydeligt at se, hvem der sad i det fotografisk bedste lys!)

Efter vi havde spist og var godt mætte, tog vi et smut forbi de forskellige tøjbutikker. Som om, det ikke var nok, at jeg allerede lidt impulsivt havde købt en cowboy jakke tidligere (som jeg glæder mig til at vise jer!), så skulle vi da selvfølgelig liiige have brændt lidt flere penge af.

Vi fik ikke købt alverden – jeg købte et sæt lyserødt Calvin Klein undertøj, medens Pernille købte en herre hættetrøje. You see the difference??

Det var super hyggeligt og ikke mindst sjovt at være ude at shoppe med Pernille. Hun er lidt kluntet af natur, så da vi gik rundt i Magasin og hun var ved at snuble ind i en jubilæumsudstilling med en værdi af omkring 5.000kr (hvis ikke mere), besluttede vi os for, at boligafdelingen nok ikke var det bedste sted at gå rundt og kigge. Åh, hun er sgu skøn.

Følg bloggen på FACEBOOK | BLOGLOVIN’ | INSTAGRAM for løbende opdateringer

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG