Interior decorating

Et køb til stuen + et par overvejelser om lammeskind

Gyldent lammeskind // Sort og hvidt lammeskind

Jeg har fået mig lidt af et crush på bambus. Selve materialet i indretningen altså – jeg synes, det ser så fint og let ud og er med til at understrege junglestilen i hjemmet. Da jeg for noget tid siden fik øje på denne fine havestol, vidste jeg derfor også, at jeg bare måtte eje den.

I sidste uge tog Kenneth og jeg så ud for at prøve den fine stol. Stolen, som faktisk er lavet til udendørs brug og er en havestol, blev godkendt af Kenneth og jeg bestilte den derefter ret hurtigt (den bliver leveret i morgen! Yay!!). Ude i butikken stod der en lignende bambus stol med et lammeskind i (dog fake) og jeg prøvede for sjovt at lægge skindet over i denne stol, for at se, hvordan det så ud. Selvom skindet ikke var det pæneste – I ved, sådan et billigt kridhvidt et – så synes jeg faktisk det klædte stolen helt godt!

Planen er, at stolen skal fungere som et rigtigt hyggehjørne, som skal være rart og hyggeligt at sidde og læse en bog i. Derfor vil et naturligt udseende lammeskind passe helt perfekt i stolen.

Jeg har ikke helt besluttet mig for farven på skindet endnu, eller om det skal være klat eller krøllet, kort eller langhåret. Det finder jeg nok først ud af, når jeg ser SKINDET. Jeg har dog fundet disse to gode kandidater, som også ville gøre sig utrolig godt til i spisekrogen henover et par af spisebordsstolene. Synes I ikke?

Tæpperne er fra Jeanne d’Arc Living og fås i flere fine farver.

Følg bloggen på FACEBOOK | BLOGLOVIN’ | INSTAGRAM for løbende opdateringer

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG