Landscapes

En smagsprøve på den danske sommer

Hold nu op, hvor havde vi en lækker afslutning på sidste uge! Eller største delen af Danmark havde vidst – prognoserne for vest -og nordjylland så lidt sølle ud i forhold til resten af landet. I Odense var her i hvert fald fantastisk! Det meste af ugen var faktisk ret skøn. Allerede om onsdagen var jeg trukket i lidt mere sommerlige klæder, da søde Lotte og jeg skulle til zumba sammen; capri tights og en top. Åh, det var skønt!

Graderne toppede enten torsdag eller fredag, hvor vi havde over 20 grader og jeg rendte derfor det meste af ugen rundt i enten korte kjoler eller shorts. 

Weekenden var virkelig også lækker! Også selvom temperaturmåleren ikke steg over 18 grader, så var det altså vildt lækkert – OG VARMT! Hvor jeg befandt mig, blæste det ikke så meget, så jeg havde blot t-shirt og shorts på eller en lårkort kjole og det havde jeg det altså fint i.

Både lørdag og søndag tog jeg et smut ned forbi den botaniske have, som ligger ved Odense Å. Her fandt jeg mig en skøn solplet, hvor jeg solede mig og slap af til lyden af det rislende vand og fuglenes kvidren, mens solen varmede min krop. Det var en fantastisk følelse.

Søndag tog jeg Kenneth med herned og vi pakkede nogle øl, lidt leftovers af vores pizza fra aftenen forinden, jordbær og ærter. Så sad vi ellers bare dernede og hyggede os i nogle timer i hinandens selskab og nød solen og varmen, imens den var her.

Jeg fik taget nogle utroligt gode billeder nede ved åen, hvor det hele er sprunget ud og der i sandheden dufter af forår. Noget jeg virkelig elsker ved denne tid af året, er luften og duften. Den er så frisk og sød pga. alle de ting, der springer ud omkring os. Derfor er det også ekstra skønt at cykle rundt i denne tid.

I skrivende stund sidder jeg og kigger ud af vinduet i stuen. Det er gråt. Overskyet. Og så blæser det en del. 13 grader siger temperaturmåleren. Øv. 

Jeg er virkelig glad for, at jeg fik nydt det skønne vejr, imens det var her. Vi har siddet og spist morgenmad ude på altanen, fået eftermiddags drinks derude, gået ture, cyklet ture, picnic ved åen, løbet ture og ikke mindst hygget os med noget spontant bålhygge med nogle gode venner den ene aften. Lad os håbe, at kalenderen snart byder på lignende dage <3

Følg bloggen på FACEBOOK | BLOGLOVIN’ | INSTAGRAM for løbende opdateringer

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG