Personal stuff

5 simple ting jeg finder glæde ved, når det hele virker lidt håbløst

Som nogle af jer jo nok ved, så står jeg jo i den situation, at jeg er arbejdsløs lige i øjeblikket. Selvom det har været rart at få et afbræk fra en super hektisk arbejdsplads, hvor stress stod øverst på dagsordenen, så bliver man altså i den grad også træt af at gå hjemme. Jeg har søgt job nogle forskellige steder efterhånden, men uden held.

Alt i alt har jeg faktisk aldrig haft det bedre – lige med undtagelse af jobsituationen, som gør, at jeg føler mig en del rastløs i hverdagene. Dagene kommer meget til at ligne hinanden og det kan være svært at holde humøret ordentligt oppe og vedligeholde motivationen.

Når situationen virker lidt håbløs, er der 5 simple ting, jeg oftest gør for at give stemningen et spark opad i den rigtige retning. 

Det er 5 ting, som jeg tænkte, at jeg ville dele med jer! Der sidder nok også et par stykker af jer derude, der ligesom mig, føler lidt modgang eller sidder fast i en irriterende jobsituation lige nu (enten stress på arbejdspladsen eller mangel på arbejde) – indlægget her er lige præcis til dig!

1. Hyggelige aftener med kæresten eller en god veninde
Jeg ved ikke noget bedre end Kenneths og mine små hyggeaftener. Specielt nu hvor jeg går ledig, har de fået en helt særlig plads og jeg værdsætter tiden med Kenneth endnu mere, fordi jeg ikke har det sociale aspekt i form af kollegaer.

Tip: find på nogle forskellige hyggelige aktiviteter, så aftenerne ikke bliver de samme hver gang. I kan fx se en film den ene gang, stå i køkkenet og hjælpes ad med at lave ekstra god mad eller I kan finde nogle gamle brætspil frem og give den los.

2. Gå en tur i det skønne vejr
For mig har det absolut sværeste ved at være arbejdsløs været ikke at have noget at give sig til i dagstimerne. Jo, der er da nogle ting, der kan ordnes her og dér, men hold nu kæft, hvor bliver det hurtigt kedeligt og trivielt. Det gælder om at holde sig i gang! Så kom ud i det fantastiske vejr, vi har lige nu. Det kan man kun blive glad af. 🙂

3. Kom i gang med træningen!
Apropos at holde sig i gang: Var der ikke også det der nytårsforsæt fra forrige år med at komme i form og eventuelt at få tabt sig et par kilo? Du har aldrig haft mere tid til formålet! Tag ud og løb en tur i det gode vejr eller meld dig ind i fitness. Motion er godt for både krop og sind.

Tip: Meld dig til holdtræning! Her får du både trænet OG har mulighed for at få noget socialt, som du er i underskud på som arbejdsløs. Win win!

4. Læs en god bog
Du har sikkert én eller anden bog liggende, som du ikke har haft tid eller overskud til at komme i gang med. Det behøver ikke at fylde alle dine dage, men hvis du sætter dig ned en halv time den ene dag og måske en time den anden dag, så får du både mulighed for lidt afslapning, fordybelse og du vil med tiden få læst bogen. Det er den perfekte dig-tid!

5. Køb en buket blomster
Det er ikke nemt at være arbejdsløs. Det er psykisk hårdt og kan føles utroligt udmattende, men du gør et godt job! Beløn dig selv for dit gode arbejde og bring lidt liv ind i stuen med en buket blomster. Det behøver ikke at være en dyr én af slagsen. Den fine tulipan buket i Netto til en 20’er er perfekt til at snuppe med hjem efter træningen.

Har du nogle gode råd og tips til at finde lidt ekstra glæde under nogle hårde perioder?

Følg bloggen på FACEBOOK | BLOGLOVIN’ | INSTAGRAM for løbende opdateringer

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG