Style

Smukke øreringe til sommerens festligheder

Kender I det, at man har brug for noget nyt? Også selvom man faktisk ikke rigtigt har brug for noget.. Følelsen af at være kvinde stak mig for leden og jeg var blevet lidt træt af, at jeg kun havde 2 forskellige par øreringe, som jeg faktisk gad at gå med. Luksus problem, hva?

Nå, men jeg kunne da selvfølgelig ikke unde mig selv det længere, så jeg tog et smut i Pilgrim, som laver fine og enkle smykker til gode priser. Det kan sønderjyden her jo godt lide :o)


Do you know the feeling when craving something new? Even though you actually don’t need anything new? The feeling of being a woman struck me the other day and I felt tired of only having 2 different pairs of earring I actually wanted to wear. What a luxury problem, huh?

Well, I couldn’t do it to myself anylonger and took a trip by Pilgrim who makes beautiful and minimalistic jewelry at good prices.

Det første par faldt jeg for med det samme. Jeg har i længe gerne villet have et par lidt mere sommerlige, boheme agtige øreringe til at opgradere mine hverdagslooks. Jeg spår, at det bliver de mest brugte øreringe denne sommer hjemme hos mig!

Parret i midten faldt jeg også omgående for. Det er også nogle utroligt populære øreringe idet hele taget. Runde og enkelte og så fine! Dem var jeg også hurtig til at smide i indkøbskurven.

Eftersom de havde 3 for 2’s pris, så skulle de fine perleøreringe også med hjem. Dem kan man altid bruge og jeg har faktisk allerede et par herhjemme, som jeg bruger meget, så det virkede bestemt til at være et fornuftigt sidste valg. 🙂

Følg bloggen på FACEBOOK | BLOGLOVIN’ | INSTAGRAM for løbende opdateringer


I fell immediately for the first pair. For quite some time I’ve wanted a pair like it – summerly, bohemian earrings to upgrade my everyday looks. I imagine these will be my favorites this summer! I fell right away for the pair in the middle also. It’s an incredibly popular styling already. Round and simple and so beautiful! I just had to have them.

They had an offer; 3 for 2 and that’s why the pearl earrings also found the way home. You can always use such a pair – I actually already have one which I use quite a lot.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG