Food & Drinks

Preopening af Jagger FF i Odense

Har I hørt om Jagger Fast Food? Det er en fast food kæde, som er vokset med hastige skridt på Sjælland og nu har slået dørene op i Odense lige ved Rådhuspladsen. Jeg læste for første gang om kæden for et par måneder siden, da jeg så en odenseansk blogger slå et billede op af restauranten på instagram.

For nogle dage siden var jeg så heldig at blive inviteret med til deres preopening her i Odense. Man kan kalde det forpremieren på restaurantens fortælling her i byen. Jeg var meget beæret over at få en indbydelse og besluttede mig for at tage søde Kenneth med.

Personligt havde jeg høje forventninger til Jagger – tag et kig forbi deres instagram @jagger_ff og fortæl mig så, om I ikke også får høje forventninger.

Vi ankom faktisk som de aller første, fandt os et godt sted at sidde og bestilte nogle drikkevarer. Jeg havde forinden og tjekket deres spændende milkshakes – jeg er lidt af en milkshakelover, but hey, who isn’t? Det stod derfor klart for mig, at jeg skulle prøve én af deres milkshakes og valget faldt på jordbæren. Kenneth bestilte en med oreo og mums, hvor var de bare gode! 

Bagefter fik vi både nuggets og sprøde pomfritter med den lækreste dip (som jeg desværre ikke lige helt fik med, hvad var for én) og kort efter fik vi burgerne serveret. Lige min type burger med luftig bolle, medium stegt bøf og smagfuld ost. Åh ha, det var godt.

Efter at have proppet os med lækkerierne, bestilte vi et par frozen daquiries, som vi nød over en god snak.

Mætte og fornøjede hoppede vi efterfølgende op på vores cykler og tog turen hjem. En dejlig madoplevelse rigere. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg har været her forbi. 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG