Everything

Palmesøndag, fødselsdagsfest og familie

I går var jeg til fødselsdag hos min søde lillebror, som er godt og vel et hoved højere end mig efterhånden. Han blev 16 og det skulle da selvfølgelig fejres. 🙂

Vi fik boller og kage og sad rigtigt og snakkede sammen os søskende. Det er ikke så tit vi er sammen alle sammen, så det var super hyggeligt, at vi alle 4 var samlet i går og kunne snakke lidt om det hele. De to små (lillebror på 16 og lillesøster på 14) har jeg ikke set siden jul, så specielt lillesøster var jo helt vild nysgerrig på Kenneth, som hun endnu ikke har mødt – og Kenneth tog jo til Fillipinerne i lørdags for at besøge hans familie og kommer ikke hjem de næste 3 uger. Så der var helt sikkert en masse at snakke om!

Billedet er fra Palmesøndag sidste år af min lillebror og jeg.

Billedet er af min lillesøster på 14 og jeg, da vi sad og snakkede om Kenneth og weekendophold i Odense (for hendes vedkommende) og Kenneth så pludselig sendte en snap af at de var vel ankommet på Fillipinerne. 🙂

Havde I en dejlig Palmesøndag? 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG