Style

Min svendegave fra Dansk Supermarked: Daniel Wellington uret

Da jeg blev udlært for en måned siden fik jeg efter kutymen en svendegave fra Dansk Supermarked. Jeg ved faktisk ikke, om eleverne altid får den samme slags gave, når de bliver udlært i denne virksomhed, men i år var gaven i hvert fald et Daniel Wellington ur. En super fin gave, må jeg sige!

Jeg har faktisk i længe ønsket mig et Daniel Wellington ur, da jeg synes, de er så fine og tidsløse, men der har altid været nogle andre ting, som jeg synes, at pengene var bedre givet ud på, så det blev aldrig til et for mit vedkommende. Derfor var jeg også ret excited, da jeg hørte ved nogle af de andre elever, at vi fik sådan et fint ur i svendegave.


When I finished my education a month ago I got this present from the company. I’m not sure wether the apprentices always get a watch when finishing but it was the case this year. A really nice present, if you ask me! I’ve always wanted a Daniel Welling watch because they’re so pretty and timeless. I just never got one because the money always seemed better suited other places in my case. I got pretty excited when I heard we were getting one.

Én af mine gode venner på skolen havde fået sit ur den dag, vi var oppe til fagprøven og viste mig det. Det var super flot med læderrem (hvis jeg husker rigtigt) og roséguld skive. Jeg var lidt spændt og nervøs over, hvordan mit ville være. For jo, det er da en fin gave og man skal da heller ikke være utaknemmelig, men det ville være en skam, hvis jeg fik et sølv eller roséguld, som jeg på forhånd vidste, jeg ikke ville komme til at bruge.

Jeg var dog så heldig at få et fint ur med en guldskive. Yay! Remmen er dog for stor til mig (den stikker op over skiven, når jeg har den på), så jeg skal lige have anskaffet mig en ny én, men de er jo heldigvis ikke så forfærdeligt dyre. Alt i alt er jeg SÅ glad for den fine gave og det er virkelig en ting, jeg vil kunne kigge tilbage på i mange år og tænke på det hårde slid, jeg lagde i for at fuldføre min uddannelse. 🙂


One of my good friends had gotten hers the day we were at our final exam. It was a beautiful piece with a leather strap (if I remember correctly) and a rosegold dial. I was kinda excited but also nervous about what mine would look like. Yes, it is a very nice present and I don’t wanna seem ungrateful, but it would be a shame if I had a silver or rosegold dial myself, since I wouldn’t be wearing it then.

I was so lucky and thankful to receive a watch with a golden dial. Yay! The strap was however too big when wearing it so I will have to buy a new one. All in all I am so grateful for this beautiful present which I will be able to look back on and remember all of the hard work I put into my education.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG