Everything

Marts bliver domineret af dimissionsfest, træning og jobsøgning

Så blev det Marts – den første måned efter endt uddannelse og første måned som ledig. Jeg har faktisk glædet mig til denne måned. Ja, jeg er ledig, men det skyldes, at jeg har fuldført min uddannelse og så er jeg så lettet over at komme videre fra Bilka.

Denne måned er der derfor både fokus på, at jeg er FÆRDIG og samtidig at jeg skal VIDERE. Jeg synes, det er spændende, fordi fremtiden står så åben, som den gør. Imens jeg går ledig, kan jeg jo lige så godt også udnytte muligheden for at lægge noget ekstra tid og energi i bloggen, hvilket for mit vedkommende er fedt. 🙂

Mine planer for marts måned:
» Der skal trænes røven ud af bukserne, nu hvor jeg ikke længere er aktiv i form af arbejdet
» Deltage i én af Symfoni Orkesteres gratis koncerter
» Pynte lidt op til påske
» Søge job
» Nyde “friheden” efter en hektisk slutperiode i Bilka
» Tage på museum
» Hygge mig med Kenneth <3

Hvilke planer har I for marts? 🙂

Følg bloggen på FACEBOOK | BLOGLOVIN’ | INSTAGRAM for løbende opdateringer


March has arrived. It is the first month after finishing my education and the first month being unemployed. I’ve actually looked forward to this month. Yes, I might be unemployed but it’s as a result of me finishing my education and I’m as well very relieved of being done in Bilka. This month the focus lies on me being DONE and having to MOVE ON. It is very exciting because of all the opportunities. While being unemployed I’ve also got the chance to work ekstra on the blog which is a great opportunity for me.

My plans for the month are: 1. To train my butt out since the lack of activity from a job. 2. Go to a free concert at the Symphony Orchestra. 3. Decorate a little for Easter. 4. Search for a new job. 5. Enjoy the freedom. 6. Visit a museum. 7. Have a great time with Kenneth. What are your plans?

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG