Jeg har forår i hele stuen

Sikke et skod vejr, vi har haft den seneste uges tid. Det er koldt, vådt, mørkt og trist. Og så blæser det da også lige oven i hatten. Jeg som ellers lige havde gået og set frem til det kommende forår og følt, at det var "lige rundt om hjørnet". Det hjørne var vidst lidt længere ude i fremtiden, end jeg lige havde regnet med. Selvom det er trist udenfor, så behøver det jo ikke at være det indenfor, vel? What a shitty weather we've had the last week! It is cold, wet, dark and just overall sad. It is also windy, as if it wasn't enough with frost and snow. Just a couple of weeks ago I walked around with the feeling of Spring being just around the corner. It must be a further corner I was thinking of. Even though the weather is sad outside, it doesn't have to be inside, right?
Jeg har pyntet op med blomster, rykket rundt herinde og købt nogle nye planter. Når solen så en sjælden gang imellem fylder stuen med varme, er der vaske ægte forårs stemning herinde. Det er nu heller ikke så svært at skabe med de lyserøde vægge, som der i sig selv emmer af forår. :-) De lyserøde vægge er dog ved at være nået til vejs ende! Kan I huske, da jeg tidligere i februar skrev om, at jeg havde fået købt noget grønt maling til stuen makeover? Det er meningen, at alle vægge (med undtagelse af bagvæggen ved spisebordet) skal males hvide igen og så skal endevæggen have en mørkegrøn farve. Det kan endda være at jeg gør lidt ekstra ud af den for at skabe fornemmelsen af en rigtig spisekrog. Selvom jeg hader at male, så tror jeg alligevel, det er noget, jeg vil have gjort i næste uge. Planen er i hvert fald at jeg skal have købt nogle pensler, malertape mv. i morgen og så kunne jeg jo tage en væg ad gangen. Det kunne være ret fedt, hvis projektet var færdigt inden min dimissionsfest på lørdag.

Følg bloggen på FACEBOOK | BLOGLOVIN’ | INSTAGRAM for løbende opdateringer

I've decorated with flowers, moved my decorations around and added some new plants to my interior. When the sun shines and fills my apartment with warm light it turns magical and you get the true vibes of Spring. It isn't that difficult decorating for Spring when your walls are pink btw. Hehe. The pink walls will though soon just be a memorie of the past when I begin the big project of painting the living room. I've bought some white and green paint and think I will be getting on with it next week. Hopefully it will be done before my party on Saturday.

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

Lille My
Lille My,
Så fint med forårsstemning 😊
www.stine-ebbesendahl.dk
Nikki Lund
Nikki Lund,
Åh, den skinner nærmest ikke her i de sidste par dage! Det er så trist <3 Kram,
nikkilund.dk
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229