Interior decorating

Jeg er i gang med at forvandle stuen

Her plejede der at være en lyserød væg..

Den er forsvundet til fordel for denne hvide væg! Den såkaldte “makeover af stuen” er dermed gået i gang. Jeg fik endelig taget mig sammen – jeg vil jo helst gerne have, at det er færdigt inden min dimissionsfest på lørdag. Det kunne være ret fedt! Jeg stod derfor tidligt op med Kenneth i dag, spiste morgenmad med ham og imens han gik og gjorde sig klar, begyndte jeg at sætte malertape op på den lange væg bag TV møblet.

Jeg er gået på kompromis med mig selv. Hæhæ. Jeg har faktisk lavet en aftale med mig selv, nu hvor jeg virkelig hader at male, at så kunne jeg jo bare ordne én væg om dagen – der er 3 i alt, så har jeg også fredagen til at finpudse evt. helligdage. 


There used to be a pink wall here.. It has dissapeared and a white wall has emerged. The so called “makeover of the living room” has begun. I finally convinced myself to start. The thing is: I really want to be done with the makeover before Saturday when the apartment will be full of guests. I got up early today with Kenneth, ate breakfast together and while he got ready for school I begun with the taping.

I’ve made a deal with my self since I hate paintjobs so much: I just have to paint one wall per day. With 3 in total I will be done before Friday and will be able to adjust the smaller details then.

Ja, ja. Jeg ved godt, at jeg jo nok også bare skulle klemme ballerne sammen og få det hele overstået på én gang, men så ved jeg, at jeg aldrig ville komme i gang, haha. Selverkendelse, så det siger spar to.

En kort opsumering på projektet: Jeg vil gerne væk fra det feminine og måske lidt “pigede” look med de lyserøde vægge. Back to basics. Derfor skal mine 3 lyserøde vægge i stuen males. Endevæggen skal males mørkegrøn, medens de to andre skal være hvide igen.


I know, I could just pull myself together and get it all done at once, but I know I will never begin at the project then. A short recap on the project: I want to escape the feminine and perhaps girly look with the pink walls. Back to basics. That’s why the 3 pink walls in my livingroom must die. The backwall will be dark green while the other two will go back to white.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG