Interior decorating

Før/Efter billeder af spisekrogen: Fra lyserød til urban jungle

Før (before) / Efter (after)

Jeg har den sidste uges tid været travlt beskæftiget med at lave om herhjemme. Det er et projekt, jeg har snakket om en del gange forinden her på bloggen, men bare ikke rigtigt havde fået taget mig sammen til at gå i gang med. Problemet er nemlig det, at jeg hader at male. Derfor måtte jeg også udnytte min rastløshed og det faktum, at jeg for én gangs skyld kunne mærke en lille lyst efter at gå i gang, da følelsen ramte mig i sidste uge.

Malingen var købt: hvid og mørkegrøn. Specielt den mørkegrønne var jeg meget spændt på, da jeg havde udvalgt den mørkeste fra farvekortet. Da den så var blandet, var den bare ikke nær så mørk som på kortet. Jeg fik derfor en sød kollega til at hælde noget mere koncentrat i og efter 6 blandinger mere, nærmede vi os den ønskede farve.. MEN, hvordan ville den så blive på væggen??

Jeg var meget spændt, men jeg er virkelig blevet glad for resultatet. Oven over har i en kort smagsprøve på det endelige resultat, som jeg vil lægge ud på bloggen i løbet af de næste par dage. Stuen er i sandheden gået fra det tøsede lyserøde look til et fedt urban jungle inspireret look.

De næste tiltag: 1. Skaffe et skolekort til bag spisebordet (istedet for ovenstående billede) og 2. Lave et nyt spisebord.

Følg bloggen på FACEBOOK | BLOGLOVIN’ | INSTAGRAM for løbende opdateringer


The last week I’ve been very busy working on a makeover of my living room. It’s a project I’ve been talking about for quite some time now. Last week I couldn’t wait any longer. I had already bought the paint: white and dark green. Especially the dark green paint I was very excited about. Once I had it mixed at the shop it wasn’t as dark as on the card and I then got them to mix in more concentrate. I got a beautiful dark green color, but I had no idea what it would look like on the wall..

I was very excited about the result and I am so happy about it. This is just a small preview of the entire makeover which I will show off in just a couple of days. The living room has gone from girlish pink to a cool urban jungle look.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG