Interior decorating

Det endelige resultat af stuens makeover – Urban Jungle looket

Som følge af gårsdagens indlæg er her billeder fra stuen efter makeoveren. Hvis du ikke læste indlægget i går, så kan jeg kort fortælle, at stuen er gået fra et tøset lyserødt look til et urban jungle inspireret med masser af planter. Stuen er blevet malet hvid og mørkegrøn og jeg synes selv, at resultatet er blevet SÅ godt!

Scroll videre for at se flere billeder af min “nye” stue. 🙂


As a follow up of yesterday’s blogpost I’ve made this post with more pictures of the livingroom after the makeover. If you didn’t read yesterday’s post I can shortly tell you that my living room has been transformed from a pink girlish look and into a green urban jungle with lots of plants. The living room has been painted white and dark green. I think the project has turned out very well!

Keep scrolling for more pictures of my new living room. 🙂

Fjernsynsområdet har fået noget mere kant. Her har jeg lidt samlet mine marine blå pyntegenstande, som egentligt komplimenterer den grønne spisekrog i den anden ende meget godt.


The television area has gotten some more edge after the makeover. Here I’ve gather all of my navy blue decorations which compliment the green dining area in the other end very well.

Henne overfor spisekrogen hænger disse to hylder, hvor jeg har rykket nogle af mine yndlingsbøger ind på (samt dem, der passede ind i stilen, hæhæ). Den grønne “jungle” ser desuden også rigtig godt ud i forlængelse af spisekrogen, så det grønne look ikke stopper så brat. Det er som om, at min lille oase her giver en mere flydende overgang.

Tjek desuden hvordan stuen så ud før lige her: Når tanke bliver til handling

Se spisekrogens tidligere look: Se spisekrogens vilde udvikling


Just across the dining area these shelves hang. I’ve decorated it with some of my favorite books (and the ones who fit the most, hehe). The green “jungle” works really well as it binds the dining area and the living room together. 

Og endeligt sofaområdet, som har fået nogle grønne billeder, lidt nyt til bordet, lidt nye puder og så er min studenterhue også kommet op for at give det lidt mere personlighed.

Hvad synes I om resultatet?

Følg bloggen på FACEBOOK | BLOGLOVIN’ | INSTAGRAM for løbende opdateringer


Finally the couch area. I’ve changed some of the pictures, added some new decorations to the coffee table, bought some new pillows and hung up my student cap to add some personality. What do you think of the result?

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG