Interior decorating

4 flotte sofaer til det nordiske hjem

1 // 2 // 3 // 4

Som det fremgik af tidligere oplæg, har jeg jo været i gang med en større makeover af stuen, da den blev malet fra lyserød til mørkegrøn og hvid. Det er noget af en forskel, som jeg nærmest kun lige har vænnet mig til. Jeg ved ikke med jer, men når jeg fx har malet stuen, så føler jeg, at alt nærmest trænger til en udskiftning: de dér blå indretningsgenstande, ville det ikke være finere med karrygul? Og hvad med spisebordet? Det har også fået en del skrammer efterhånden og et bord i naturtræ vil virkelig også komplimentere den nye stil meget bedre. Og hvad med sofaen? Den er da begyndt at se lidt træt ud.

Når lysten først stikker til én, så er det nærmest svært at se en ende i det, men altså. Fornyelse er jo også meget lækkert, ikke?

Personligt synes jeg, at min sofa rent faktisk trænger til en udskiftning. Den er da fin nok og sådan, men den er ret standard, hvis jeg selv skal sige det. Det var en sofa, jeg i sin tid anskaffede, fordi den var billig, stilren og stor. Det er ikke den bedste kvalitet og det begynder altså virkelig at kunne ses. Jeg har derfor siddet og klikket lidt rundt inde på Nicehome.dk, som har et lækkert udvalg af smukke sofaer til rigtig gode priser. Jeg er specielt faldet for sofa 1 og 2 på ovenstående billede. Hvilken én er din yndlings?

Er du også træt af den slidte sofa derhjemme, så kan du finde din nye stofsofa med eller uden chaiselong på Nicehome.dk.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG