Tips & Guides

10 ting du kan lave i påsken

Vi nærmer os påsken og påskeferien, som de fleste ser frem til (og nok også længes lidt efter). Dermed er det også tiden til at begynde at tænke over, hvad man skal få tiden til at gå med i påsken. Hvis du, ligesom jeg, gerne vil have nogle påske inspirerede aktiviteter til dig, familien, børnene eller til vennerne, så har jeg her lavet en liste med 10 ting du kan lave i påsken.

Har du selv gode idéer til listen, så smid endelig en kommentar nedenunder! 🙂

Mine planer for påsken i år er blandt andet selv nogle af de ovenstående. Jeg vil have ægte påskestemning herhjemme i år og skal derfor ud og have købt mig nogle påskeliljer og få plantet noget karse. Det er så hyggeligt med hjemmedyrket karse – og super nemt! 

Tip: Plant karsen i en æggeskal for ekstra påskehygge. Lav evt. to små huller med en nål og hæng dem op. Er du ekstra overskudsagtig, så kan du pynte æggeskallen.

Jeg har desuden også inviteret nogle vennepar forbi til en hyggelig påskemiddag med lam og påskeøl, hvilket jeg ser ekstra meget frem til! I år har jeg også besluttet mig for at kaste mig ud i at lave mine egne påskeæg og så skal mine små niecer da lige have et gækkebrev – måske får jeg også selv ét? 🙂

Følg bloggen på FACEBOOK | BLOGLOVIN’ | INSTAGRAM for løbende opdateringer

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG