Everything

Vi ses, Februar! Dette havde du i posen til mig

Det var så dén februar. Der er ikke noget at sige til, at det er årets korteste måned, hva? 🙂

Som altid har jeg jo så lavet et opfølgende indlæg på måneden, der gik. Nogle gange går tiden så hurtigt, at man ikke altid når at registrere alle de dejlige ting, der sker. Det kan i hvert fald være svært at huske ind i mellem og derfor synes jeg, det er så hyggeligt med disse Måneden, der gik oplæg. :o)


February is already over. It definitely is a short month, huh? As always I’ve made a follow up post about the month which has passed. Sometimes time passes by so fast it can seem impossible in a hectic day to register all of the lovely things going on. I reckon it can be difficult remembering some of the things now and then and that’s why I like these posts so much.

Fagprøve OG udlært! /Final exam AND finishing my education
Det aller største, der skete i denne måned, er uden tvivl det faktum, at jeg blev udlært. Det gjorde jeg helt officielt d. 22. februar. Tidligere på måneden var jeg et smut i Ebeltoft for at forsvare min fagprøve, hvilket var en kæmpe succes. Jeg fik utrolig meget ros, de havde ikke en finger at sætte på hverken min rapport, min fremlæggelse eller præsentation og jeg kunne derfor gå derfra med et stort og flot 12 tal. Fed måde at afslutte sin uddannelse! 


The greatest event this month was without doubt the fact that I could celebrate me finishing my education and succeeding at my final exam.

En FRISK løbetur + afsløring af nyt tiltag / A FRISKY run + the exposure of a new concept
Som I kunne læse i søndags, så vovede jeg pelsen med Ready, Set, Sara! og tog en løbetur i det vildt kolde vintervejr, der pludselig er rusket ind over os. Men hov, hvad er nu Ready, Set, Sara!? Jeg afslørede i samme omgang et nyt koncept på bloggen og præsenterede et nyt fast ansigt frem her på bloggen. 


As you could read in the blogpost on Sunday I dared to go outside for a run with Ready, Set, Sara! in the crazy cold winter weather. Oh, but what is Ready, Set, Sara!? I exposed a new concept on the blog in the same post and presented a new and regular face on the blog.

Farvel til Bilka og afslutning på min elevtid / Goodbye Bilka!
For 2 ugers tid siden havde jeg afslutning i Bilka, eftersom min elevtid var ovre. Det var dejligt at få lukket det kapitel og komme videre. Jeg er så spændt på, hvad fremtiden bringer med sig. 🙂


2 weeks ago I completed my education and therefore had to say goodbye to Bilka. It feels great closing the chapter and being able to move on. I am so excited to see what the future holds!

Valentinsdag med ham her / Valentinesday with this guy
Jeg har aldrig rigtig gjort noget ud af Valentinsdag før, men denne søde fyr, min kæreste Kenneth, havde inviteret mig ud så vi kunne have noget kvalitetstid sammen. Det var en virkelig sød tanke og jeg følte mig som et lille barn på juleaften. <3


I’ve never really celebrated Valentinesday before, but my sweet boyfriend, Kenneth, invited me out this year for some us-time. It was a really sweet thought and I felt as a little child on Christmas eve. <3

Mig tid og os tid / Me time and us time
Februar var også måneden, hvor jeg for første gang i noget tid følte, at jeg havde ekstra tid og overskud til fx at løbe en tur i det fri med en veninde, eller tage ind til byen og få en øl eller fx at tage i biografen med sødeste Kenneth. 

Det var rigtig dejligt at kunne ånde lidt lettet op og nyde de små øjeblikke, som måneden bød på.

Følg bloggen på FACEBOOK | BLOGLOVIN’ | INSTAGRAM for løbende opdateringer


In February I felt I had the energy for the first time in forever to do something extra. Like going for a run with my friend outdoor or going downtown to get a beer or going to the movies with my sweet Kenneth. It was a nice feeling being able to breathe and enjoy the small moments.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG