Everything

To piger – én bar

Hænderne op hvis I også elsker en kold øl i godt selskab en hel random torsdag aften. :o)


Hands up if you’d like a cold beer in good company on a random Thursday night!

Kender I Viggos i Odense? Det er efterhånden blevet mit faste “bare en enkelt øl”-sted. Det er her, vi kommer og får en øl eller to på en helt almindelig hverdag, hvis vi lige føler for det. Stedet er laid back og har de hyggeligste rammer for et par øl i godt selskab.

Sara og jeg tog torsdag aften et smut forbi baren. Der var rimelig crowded til at begynde med, men efter en halv times tid i baren fandt vi et lille bord at sidde ved. Her fik vi blot en enkelt øl sammen og sad og snakkede om alverdens ting, før vi atter tog hjem til mig.

Et skønt lille afbræk i en ellers normaliseret og hektisk hverdag.

Følg bloggen på FACEBOOK | BLOGLOVIN’ | INSTAGRAM for løbende opdateringer


Have you ever heard about Viggos in Odense? It has become somewhat my regular go to place for a single beer or two. It is here we arrive on a regular night if we feel for it. The place is laid back and has very a very cozy interior decorating. The perfect place a beer in some good company.

Sara and I visited the bar on Thursday. It was pretty crowded when we first arrived but we managed to find a table. We had a single beer and talked about everything and nothing before we went back to my place. 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG