Everything, Food & Drinks

To chai latte og en lang snak, tak

Det er efterhånden ved at være lidt af en tradition for søde Lotte og jeg at mødes ca. én gang i måneden efter en lørdagsvagt over en god kop kaffe. Vi smutter altid forbi Baresso i Rosengårdcentret, hvor vi bestiller noget lækkert at drikke og ofte noget sødt til deling. Og så snakker vi.

Vi snakker om alt muligt. Gerne de store ting i livet. Vi ses jo desværre ikke så tit, men det er faktisk også rigtig hyggeligt på denne måde og alt er ved det gamle, når vi ses, også selvom det ikke sker så tit. I lørdags gik snakken på fagprøve, da jeg netop lige havde været op og Lotte inden længe selv skal til at i gang med hendes.

Fantastisk at kunne mødes med sine gode veninder i ny og næ og bare falde i hak med det samme, også selvom der er længe i mellem, at vi ses <3


It’s become somewhat of a tradition for my friend, Lotte, and I to meet up once a month after work to enjoy a good cup of coffee together. We always head by Baresso and order something delicious and often a piece of cake to share a long side. And then we talk.

We talk about everything. Preferably the greater things in life. Unfortunately we don’t meet up that often, but I like the way our friendship works. This Saturday we spoke about final exams since I’ve just been to mine and she’s facing hers soon. It’s amazing how you can meet up with your good friends now and then and even though it’s been a while everything feels perfect. <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG