Style

Solen er fremme, så jeg kan endelig smide tørklædet

Trøje, VRS // Skjorte, H&M // Frakke, VRS // Jeans, H&M // Solbriller, Sunz // Sneakers, Puma

Nød I det skønne SKØNNE forårsvejr, der dominerede torsdagen i går? Jeg startede min dag med at sove længe, hvorefter Sara (som kom forbi onsdag) og jeg lavede os en kande kaffe og noget morgenmad, som vi nød en sen formiddag. Stuen var fuld af varm forårs sol og det kriblede i kroppen efter at komme udenfor.

Vi besluttede os derfor for at gå hjemme fra mig og ud til Rosengårdcentret, hvor jeg skulle bytte nogle smykker. Jeg tog satset og drog afsted i min overgangsfrakke fra VRS Fashion og lod tørklædet ligge derhjemme. Oddsene var med mig og vi havde en fantastisk og ikke mindst varm gåtur derud. Der er med at udnytte sig af det gode vejr, mens man kan. Hvis prognoserne holder stik, så skulle det jo se noget anderledes og en del koldere ud i næste uge. Bvadr. 

Følg bloggen på FACEBOOK | BLOGLOVIN’ | INSTAGRAM for løbende opdateringer


Did you enjoy the beautiful spring weather we had yesterday? I started by sleeping late, then making coffee and some breakfast with Sara who arrived the day before. The warm spring sun filled the apartment and I couldn’t wait getting outside. We decided to walk to the Rosengårdcenter. I went off with just my coat and left my scarf at home. The odds were in my favour and we had an amazing and not least warm walk. We’re enjoying the nice weather while we can – after all they’re promising cold weather next. Brrrr.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG