Style

Smuk lingeri til Valentinsdag

Rosa g-streng // Rosa soft bra // Rød soft bra // Røde blonde trusser

Vi nærmer os Valentinsdag med hastige skridt og hvis der virkelig er noget, jeg er fan af, så må det være fint undertøj. Hvilken bedre anledning (og undskyldning) for at gå ud og købe noget lækkert nyt lingeri til sig selv? Jeg kan i hvert fald ikke finde en bedre grund lige nu. Du kan gøre det for ham eller hende, du gerne vil forkæle med lidt øjenguf eller du kan gøre det af ren kærlighed til dig selv, som også fortjener lidt forkælelse. <3

Jeg er personligt stor fortaler for soft bras, men synes ofte, det kan være svært at finde noget ekstra fint til fx jul eller Valentinsdag, da det meste jule -og Valentins lingeri næsten altid bliver lavet med ekstra push up og bøjler. Det er dog lykkedes mig at finde noget ekstra fint i år i de klassiske romantiske farver; rød og rosa. Det er nogle farver, jeg godt selv kunne bruge lidt ekstra af i min lingeri samling. Kunne vi ikke alle sammen det?

Det søde lyserøde sæt er fra Esprit.dk og deres fine lingeri kollektion, medens det røde sæt er fundet hos Hunkemöller og er en del af deres nye Valentinsdags kollektion.

Har I nogle planer for Valentinsdag?


Valentinesday is near and if there’s something I’m a huge fan of it is beautiful lingerie. What better occasion (and excusion) for lingerie shopping?  I for one cannot find a better reason at the moment. What about some eyecandy for your special one or for the love of yourself? <3

I’m personally in love with soft bras but often find it difficult to find something extra beautiful for occasions like Christmas or Valentinesday. Most Christmas and Valentinesday lingerie is made of a lot of push up and wires. I did however succeed finding two adorable sets in the classical romantic colors: red and pink. I could use a little more pink and red lingerie, couldn’t we all?

The sweet pink set is from Esprit.com and their fine lingerie collection while the red one is found at Hunkemöller and is a part of their new Valentinesday collection.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG