Interior decorating

Nye billeder til min minimalistiske billedvæg

Monstera // Scarlett // Sydpolen

I sidste uge trængte jeg til, at der skulle ske noget nyt herhjemme. Jeg har i længe gerne villet skifte fra rosa/navy tema til grønne jungle vibes og nu skulle det altså være.

Jeg bestilte de to grønne billeder fra Just Spotted og de ankom så i går. Det var svært ikke at klappe i hænderne af bare begejstring, da jeg var på posthuset for at hente dem i dag og jeg skyndte mig også hjem og fik dem sat i ramme. Jeg synes, at resultatet er blevet SÅ flot og farverne spiller simpelthen så godt sammen og det samme gør motiverne. Det er blevet så godt, hvis I spørger mig :o)

Malingen til stuens helt store makeover blev også købt her i weekenden – gid jeg bare kunne købe noget malerlyst også, nu hvor jeg er i gang. Den er ikke rigtig til at finde, men jeg tænker, om jeg ikke kunne overtale nogle af mine veninder til at give en hjælpende hånd mod en hyggelig aften og noget lækkert mad. Jeg krydser fingre!


Last week I felt the urge of a makeover. For a while I’ve wanted to change from a navy/pink theme to green jungle vibes. Now was the time! I ordered the two green pictures from Just Spotted which arrived yesterday. I was extremely excited to get them and hurried to the post office. I think the result is incredibly nice and the colors and motives play together perfectly.

For the huge make over of my living room I also bought some paint this weekend – I wish I could buy some lust for painting as well which seems very far away. I hope to convince some friends to come help me if I offer a nice evening and some delicious food. Fingers crossed!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG