Style

Mit valentinsdags outfit + en sød date

Hej lovies! Jeg håber, I havde en skøn og romantisk Valentinsdag – det havde jeg i hvert fald! Aldrig før har jeg prøvet sådan decideret at fejre eller holde Valentinsdag, men for en måneds tid siden spurgte søde Kenneth, om jeg havde planer d. 14. februar. “Om jeg har planer Valentinsdag? Det tror jeg ikke liiige..” “Nååårh, nå.. Er det Valentinsdag d. 14…?” Hæhæ. Som om han ikke vidste det, den drillepind.

I går bankede der så på min dør – det var den flotte fyr, som havde en flot langstilket rose i hånden og noget lækkert Anthon Berg chokolade. Han var utrolig flot i tøjet og så vildt godt ud, som han stod der med sit sorte hår og mørke øjne og det dejligste smil. Åh ha da, jeg var solgt! Han var kommet for at hente mig og køre mig ud at spise. Hvor henne.. Det vidste jeg ikke, for det var en hemmelighed. Spændt, glad og smaskhamrende forelsket sad jeg og kunne knapt tage øjnene af den flotte fyr bag rettet..


Hey there lovies! I hope you had an amazingly romantic Valentinesday – I did! Never have I ever really tried to celebrate Valentinesday. About a month ago my sweet Kenneth asked if I had any plans for February 14th. “Do I have plans on Valentinesday? I don’t think so..” “Oooh, February 14th is Valentinesday..?” As if he didn’t know it, hehe.

Yesterday there was a knock on my door – it was this very handsome guy who held a beautiful rose in his hand and had brought along some delicious Anthon Berg chocolate. He was incredibly good looking and well dressed with his black hair and dark eyes and the most amazing smile. I was sold! He had come to pick me up and to take me out to dinner. I didn’t know where since he held it a secret. Excited, happy and absolutely in love I was sitting in the car barely able to take my eyes off this handsome guy behind the steeringwheel.

I anledningen havde jeg klædt mig lidt fint på – dog ikke for fint, da det ikke skulle blive for op stylet. Et par timer forinden vores date havde jeg ageret “model” på arbejde i form af nogle reklame billeder vi skulle have taget til vores facebook side med noget af vores nye tøj. Her havde jeg haft ovenstående kjole på, da den var på avisen fra på fredag.

Jeg havde haft lidt kig til den flotte kjole i forvejen, men var lidt usikker på den, da den så lidt sjov ud på bøjlen. Det er nemlig ikke en almindelig kjole, men nærmere en nederdel, der er syet lidt sammen med en matchende overdel omme foran, hvilket er meget oppe i tiden på det seneste. Efter at have haft den på var jeg solgt. Den skulle med mig hjem! Og så til blot 149,- – sikke et kup og perfect til en laid back Valentines date <3


For the occasion I chose to dress up a bit. Not too much since I didn’t want to overstyle it. A couple of hours earlier I’ve been “modelling” at my job in some pictures for our facebook page with some of our new clothing. On the pictures we took I wore this dress which would be published in our advertisement this Friday. I had had an eye out for the dress beforehand but after trying it on I just had to have it. It was perfect for a laid back Valentines date <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG