Interior decorating

Lækker lyd og flot design fra Kreafunk

Kreafunk DAB+ Radio

Jeg har i længe ønsket mig en DAB radio herhjemme, så jeg kunne gå og høre lidt musik, gerne noget nyt, som jeg jo ellers ikke får gjort som cyklist. Problemet har bare været at finde den rigtige, da jeg jo går utrolig meget op i designet.

Foruden design, så skal lyden jo selvfølgelig også spille! Det er altså svær at finde sådan en kombination, uden at skulle af med en bondegård.. Jeg har læst lidt om Kreafunk’s radioer på diverse blogs og hos instagrammere, men været lidt i tvivl.

Selv fik jeg forrige år til jul bluetooth højtaleren fra Kreafunk, som jeg er rigtig glad for. Den er ikke just egnet til store fester, da den ikke kan spille så forfærdeligt højt, men til hverdags brug er den bare skøn og spiller utrolig god musik.

Jeg har derfor også valgt at gå med Kreafunks DAB+ radio, som jeg var meget spændt på at få testet, da elektroniske designervarer ofte godt kan halte lidt på kvaliteten. Det synes jeg bestemt ikke, at radioen gør! Den spiller lige så lækker musik som bluetooth højtaleren, ja, faktisk bedre og lydstyrken når også en del højere op end højtaleren.

Foruden at kunne spille radio, så kan man også benytte den som højtaler, da den også er udstyret med bluetooth. Det er utrolig fedt og noget som jeg også har benyttet mig af op til flere gange.

Den spiller ikke bare lækker lyd, men er virkelig også flot at have stående. Med læderremmen og det lidt kobberagtige gitter har den et utrolig fint og alsidigt retrolook. Et andet stort plus, der er virkelig fedt for indretnings entusiaster som jeg, er, at den er trådløs! Yay! Ingen grimme ledninger, der hænger og dingler her og der. Super smart 🙂

Kreafunk laver rigtig mange lækre og alsidige lyd produkter i utrolig flot design og farver, se deres flotte udvalg lige her!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG