Interior decorating

Lækker indretningstrend: Whiskey glas til hverdagsbrug

Jeg er ikke whiskey drikker, men hvis der er noget, jeg er helt tosset med, så er det de mange fine whiskey glas, som der findes ude i butikkerne i dag. De er så fine og stilede og klæder enhver form for drink. Om det er morgen juicen eller blot et glas vand, så ser det bare vildt flot ud i disse glas – så hvorfor ikke bruge dem i stedet for almindelige vandglas?

Det har jeg gjort de sidste 2 års tid, tror jeg efterhånden, det er. I sidste uge fik jeg 4 mere til samlingen og har nu til at dække et helt bord af gæster. Det ser så fint og elegant ud og det pifter bare ethvert middagsbord op.

Er du hoppet med på trenden? 🙂


I’m do not drink whiskey but I’m all about the many beautiful whiskey glasses the shops offer today. They are so beautiful and stylish and they suit every kind of drink. It doesn’t matter if it’s the morning juice or just a plain glass of water it just looks amazing in these glasses – why not use them instead of regular waterglasses?

I have done so the last couple of years and last week I got another 4 for my collection which can now plate an entire table of guests. It looks so elegant and can make every table look extravagant. Have you joined the trend?

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG