Food & Drinks

Jeg havde en fantastisk første date

I går gav jeg en lille hint om min date på Valentinsdag, som startede utroligt godt og virkelig romantisk med Kenneth, som kom og hentede mig.

Han kørte mig ind til byen og jeg var utrolig spændt og nysgerrig over, hvor vi skulle spise henne. Det er nemmest at holde ved Albanigade, sagde han. Hmmm.. Så begyndte jeg ellers at sidde og tænke på livet løs om hvilke restauranter, der lagde tæt på Albanigade. Jeg ramte helt ved siden af og han endte med at tage mig med på en kinesisk restaurant, som jeg ikke vidste eksisterede. Vi har ofte snakket om asiatisk mad, da jeg er en kæmpe sucker for det og søde Kenneth jo selv er fillipiner. Derfor var det utrolig sødt og betænksomt at bestille bord på en kinesisk restaurant med en masse lækker mad – lige i vores ånd. <3

Maden var helt fantastisk og blev serveret således, at det var helt oplagt at deles om retterne. Det var super hyggeligt og vi havde en rigtig dejlig aften!


Yesterday I left a little hint about my Valentines date with my sweet new boyfriend, Kenneth. I explained the romantic and sweet way he picked me up for our date out. Afterwards he drove into the city. I was incredibly excited and very curious about which restaurant he had chosen for our date out. I guessed wrong. He took me to this Chinese restaurant I had no idea about excisted. It was a very sweet thought of him since we’ve spoken a lot about Asian food which I’m a big sucker about and him being Fillipino. They served delicious food perfect for sharing. We had an incredibly romantic and cozy evening <3

Og her er han så, min søde Kenneth <3


And here he is, my sweetest Kenneth <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG