Tips & Guides

Jeg har designet min egen kalender, billigt!

Sig mig, er den ikke bare fin min nye kalender?

Min den anden blev udsat for noget vådt og måtte derfor lade livet. Selvom jeg var ærgerlig over at skulle bruge pengene på en ny, så glædede jeg mig nu alligevel til at designe min egen kalender igen. Jeg har de sidste mange år benyttet mig flittigt af Personal-Planner.com, hvor jeg til en fornuftig pris (240kr inkl. fragt) kan designe min egen kalender med mine egne vigtige mærkedage, opstilling, farvevalg, skemaer mm..

Problemet er nemlig det, at det simpelthen ikke er til at få sig en ordentlig kalender i dag. I ved, én der både er flot, har ordentlig plads på dagene, kort bagi mv. De koster en bondegår og så skal du endda købe selve indbindingen og indmaden for sig. Indbindingen koster godt og vel det samme, som jeg har givet for hver af de andre kalendere, som jeg har designet i løbet af de sidste 4-5 år.

Dermed er tippet givet videre til mine søde læsere, som godt kunne tænke sig en personlig og fin kalender <3


When my calendar had a water accident I found it necessary to buy myself a new one. For the past 4-5 years I’ve regularly used Personal-Planner.com to customize and design my own calendar. The prices are very good, cheaper than the good calendars in the book shops and you can customize it with your own anniversaries, schemes, colors and so on.

Bruger I stadigvæk de traditionelle papirs kalendere eller er i overgået fuldstændig til teknologien?

Følg bloggen på FACEBOOK | BLOGLOVIN’ | INSTAGRAM for løbende opdateringer


Do you still use the tradtional paper calendars or have your converted to the electronic ones?

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

6 Kommentarer

 • Svar Vejen til Birkin 26. februar 2018 at 18:35

  Kan du ikke vise hvordan den ser ud indvendig?

  Og ja bruger også fortsat en papir kalender. Troede 2018 var året uden papir men nej. Jeg fornyer min Mulberry hver år på 20. År…

  /Annette

  • Nikki Lund
   Svar Nikki Lund 26. februar 2018 at 20:41

   Hej Annette,

   Jeg har for et par år siden lavet et oplæg, hvor der er nogle billeder af den indvendig, som du kan læse lige her:
   http://nikkilund.dk/2015/08/design-din-egen-kalender/

   Man kan dog selv designe den, nærmest som man vil og du kan faktisk prøve at give dig i kast med det inde på deres hjemmeside. Det er super enkelt og så kan du se alle mulighederne 🙂

   Kram,

   • Svar Vejen til Birkin 26. februar 2018 at 21:36

    Tak for svaret 🙂

    /Annette

    • Nikki Lund
     Svar Nikki Lund 26. februar 2018 at 23:22

     Det var skam så lidt 🙂
     Kram,

 • Svar Lille My 28. februar 2018 at 8:43

  Den er så fin 🙂 <3

 • Skriv en kommentar