Food & Drinks

Hyggelig hjemme brunch

I går havde jeg en fridag efter en uges strabadser med fagprøve, forberedning af teamcount, weekendvagt, samt en lang lukkevagt dagen forinden. Lad os bare sige, at den var tiltrængt. :o)

I anledningen af at jeg kunne sove længe for én gangs skyld, tænkte jeg, at jeg ville gøre lidt ekstra ud af det. Kenneth overnattede her også og siden han havde vinterferie, kunne vi virkelig bare nyde dagen i langsomt tempo i hinandens gode selskab. Mandag havde jeg arbejdet 12-22 og havde ved fyraftenstid spankuleret Bilka rundt efter diverse lækkerier til en hjemme brunch til ham og jeg.


Yesterday I had a day off after a week full of exams, preparations of a teamcount, working on the weekend and having a long and late shift on Monday. Let’s just say it was well deserved! Since I was finally able to sleep late for once I thought I would do a little something extra on the occasion. When I got off work Monday evening at 10pm I walked around the shop to find all kinds of delicious things perfect for a cosy brunch at home.

Vi sov semi længe (takket være min kat..), hvorefter jeg gik i gang med forberedelserne af den lækre brunch, som jeg havde i sinde. Vi fik både brunch pandekager, røræg med spinat, stegt bacon, croissant (med lidt chokolade i, hæhæ), kokos skyr/yoghurt med bær og passions topping, æble/hindbær juice og lækker kaffe med mandelmælk i (derfor den er så lys).

MUMS, siger jeg bare!


We slept semi late (thanks to my damn cat..). I then went on with the preparations of the delicious brunch I had pictured in my mind. We had both brunch pancakes, eggs with spinach, bacon, croissants with chocolate, coconut skyr/yoghurt with berry and passionfruit topping, apple/raspberry juice and delicious coffee with almond milk. Yum!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG