Interior decorating

Grønne favoritter til det moderne hjem

Pude // Vase // Lampe // Tallerken // Lysestage // Trådkurv // Plaid

Jeg er blevet helt tosset med grøn, som I måske nok har opdaget på det seneste på bloggen. Det er en smuk og æstetisk nærmest tidsløs farve. Jeg har det seneste erhvervet mig lidt øjeguf til min billedevæg i grønlige nuancer og så har jeg faktisk også fået købt noget grønt maling – nu skal den så bare op på væggen, hæhæ.

Foruden mine lyserøde vægge, så har jeg nok drevet en ret uoriginal indretning med de samme brands, farver og klassikere som alle andre (I ved, Lyngby vasen, Kähler huse, Tom Dixon stager, Design Letters tallerkener, lidt Royal Copenhagen mega mussel, Kay Bojesen figurer med videre, you name it). Misforstå mig ikke, der er der aldeles heller ikke noget galt i!! Jeg kunne bare godt tænke mig et måske lidt mere personligt hjem, end det jeg har i øjeblikket. Okay, urban jungle trenden er jo så også ret populær, men hey, den er en del mere individuel og alsidig. Nok primært fordi den er baseret ud fra planter i store baner og nej, der findes ikke to regnskove, der er ens. :o)

Derfor har jeg fundet lidt anderledes lækkerier, som passer helt perfekt ind i den smukke trend. Det er et godt miks af velkendte og efterhånden klassiske designs og brands, samt en række “no-names”, som er skønne og, let’s face it, aldeles undervurderet.

Hvad synes I om urban jungle trenden? 

Følg bloggen på FACEBOOK | BLOGLOVIN’ | INSTAGRAM for løbende opdateringer


I’ve fallen completely in love with green. It is a beautiful and authentic almost timeless color. Lately I’ve added some greenish eyecandy for my illustration wall and have actually bought some green paint as well.

Besides my pink walls my interior decorating at the moment is quite unoriginal to say at least. I do the same brands, colors and classics as everybody else in Denmark (you might know the Lyngby vase, the Kähler lighthouses, Tom Dixon candleholder, Design Letters plates, some Royal Copenhagen, Kay Bojesen figurines and so on, you name it). Don’t misunderstand me, there’s nothing wrong with that! I for one just want a little more personality in my home from now on. Okay, I’ll admit it the urban jungle is a huge trend at the moment, but hey, it is more individualistic. Primarily due to the fact that no rainforrest is alike :o)

As a result I’ve found some nice pieces that would fit perfectly into the trend. They are a good mix of famous well known basically classics and some “no-names” which are beautiful and would add some more personality to the interior. What do you think about the trend?

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG