Food & Drinks

Girls’ night out – Middag, bowling & Viggos

Sidste weekend kom søde Sara til Odense et smut, vi havde nemlig planlagt en girls’ night out med nogle af hendes tidligere kollegaer. De fleste af dem havde jeg mødt før, så det var noget, jeg virkelig så frem til.

Vi skulle mødes inde på Arkaden, et streetfood lignende koncept inde på gågaden, som jeg ikke tidligere havde besøgt. Her mødtes vi og fik noget lækkert mad og hyggede os, inden vi skulle spille bowling lidt senere.


Last weekend my sweet Sara  came to Odense for a visit. We had planned a girls’ night out with some of her firmer colleagues some of which I had met previously. We had arranged to meet up at the Arcade, a streetfood concept which I haven’t tried out before. Here we met up and had some delicious food  before we went on to bowling.

Efter noget lækkert mad tog vi gåturen ud til Bowl N’ Fun. Det var en kold fornøjelse, kan jeg sige! Jeg kunne knap nok mærke mine hænder og fødder, da vi ankom til stedet. Vi hyggede os dog en del alligevel. Inden aftenen havde vi alle snakket om vores bowling talenter – alle havde konkluderet at de var sådan ekstremt dårlige..

Ja, right. Det var så åbenbart kun mig, der fortalte sandheden og 2 runder i streg tabte jeg rimelig stort. I bund og grund bryder jeg mig heller ikke rigtigt om bowling, men gør det for hyggens skyld, hæhæ. Efter vi havde bowlet og jeg havde ydmyget mig selv nok, tog vi ind til byen igen og smuttede forbi Viggos til et par bajere. Super hyggeligt!


After some delicious food we took the walk to the bowling alley. It was so cold! I could barely feel my hands and feet when arriving to the place. We did however have a lot of fun, even though I lost big time all the time. Honestly I don’t like bowling that much, I’m doing it for the social aspects. After bowling we walked back into the city and went by Viggos for a couple of beers. A great night indeed!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG