Everything, Interior decorating

Fornyelser til hjemmet + Det går løs i morgen!

Kender I det? Man føler, at man står lidt i stampe.. Jobbet hænger én langt ud af halsen, hverdagen er fuld af de samme rutiner som altid og så har dit hjem set helt og aldeles ens ud det sidste års tid?

Det har det hjemme ved mig. I går følte jeg bare, at der skulle ske noget og at jeg trængte til nogle nye rammer, nogle der passede mig bedre. Jeg har i meget længe været dybt forelsket i den grønne jungle farve, men ikke helt vidst hvordan, jeg skulle flette det ind i min indretning. Som I måske husker, så er min stue jo blevet lyserød, eller det har den været i ét år nu. Hvordan griber man så lige dét an?


Do you know the feeling? The feeling of being stuck.. You’re tired of your job, the days all look a like and your home is the same as always? I feel this way. Yesterday I felt as if I just had to do something new. I’ve been in love with jungle green for quite a while now but didn’t know how to add it to my home. You may remember the fact that my living room is pink and has been so for a year now. How do you tackle that?

Monstera / Kort / Vægstager

Nu har jeg altså bare besluttet mig for at kaste mig ud i det. Jeg har bestilt ovenstående illustrationer, som er SÅ flotte og kommer til at passe godt med mit Scarlett Johansen billede. I næste måned tænker jeg så på at købe en masse maling. Hvid og mørke grøn, så jeg kan få malet stuen langt om længe. Det bliver så godt!! 🙂

Forresten så er det i morgen at det går løs! I morgen skal jeg op til fagprøve i Ebeltoft og jeg glæder mig helt vildt! Det bliver så fedt at få det overstået og få et bevis på det hårde slid, jeg har været igennem de sidste to år. Det hele kulminerer i morgen.


I’ve decided to go for it. I’ve ordered the pictures above which are so beautiful. They will compliment my Scarlett Johansen picture beautifuly. Next month I’m considering buying some paint. White and dark green. It’s gonna be so good!

By the way! Tomorrow is the day! Tomorrow I’m up for my final exam and I’m so excited! It’s gonna be so nice being through with it all and get a certification on my hard work the last two years. 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG