Style

Forårets største skotrend: Fine farver og flotte detaljer

Jeg er en kæmpe sucker for forårskollektioner. Også selvom jeg selv er en smule farveforskrækket, for nøj, hvor er de bare fine! Det er tiden for douche no-color farver, yndige detaljer, mix af materialer og en tid for færre lag tøj. What’s not to like?


I’m a huge sucker for spring collections. Even though I’m kinda colorfrightened. They’re so beautiful. It’s the season for douche no-color colors, delicate details, mix of materials and on the same time the season for less layers. What’s not to like?

Den helt store sko trend, som har skudt året godt i gang, er de fine nude farvede-ish sko. Om der er tale om sneakers, støvler eller ballerinaer, så er den ikke til at komme uden om. Det er en super fed trend, hvor man rigtigt kan få lov til at opdatere de ellers, måske lidt kedelige, sorte gråskalaede outfits, som ellers præger de danske gader. Trenden er speciel god, hvis man ligesom jeg, er lidt farveforskrækket og har en garderobe, der primært består af sort, grå og hvid.

En anden kæmpe trend, som du heller ikke kan komme udenom dette forår, er detaljer, detaljer og atter detaljer. De skal helst være fine og dominere skoen. Fx similisten eller mix af materialer eller som på ovenstående sko, hvor frynserne definerer hele skoen. 


The big trend this spring is nude colored shoes. Sneakers, boots or ballerinaes – it’s a must! It’s an incredible awesome trend in which you get to upgrade an otherwise, perhaps boring, grey scaled outfit. The trend is especially well suited for you who, like I am, are a bit color freightened. Another huge trend this season is DETAILS, DETAILS and DETAILS. They have to be delicate and yet dominate the shoe. Like similistones or a mix of materials or like the shoes above in which the frills define the entire shoe. 

Pavement Ava Fringel

Kender I til det danske sko mærke Pavement? Det er et forholdsvist nyt mærke på markedet (etableret i 2010), men er helt up to date med de nyeste trends og tendenser og producerer de fedeste sko og støvler mm.. Jeg har længe fulgt mærket på diverse medier, men har ikke selv givet mig i kast med nogle af deres produkter – før nu.

Jeg har bestilt disse smukke rosa farvede frynsede sko hjem. De er så fine og yndige. Med den dæmpede farve passer de også helt perfekt til ethvert outfit, lyst som mørkt og jeg glæder mig virkelig til at skulle style dem! Jeg forestiller mig, at de ville være ekstra fine med et par sorte jeans og en hvid statement t-shirt.


Are you familiar with the Danish shoe brand Pavement?  It is relatively new being established in 2010. The brand is very up to date with the newest trends and tendencies and produce the coolest shoes and boots. I’ve followed the brand for quite a while now on the social medias but haven’t bought a pair myself – until now that is.

I’ve ordered these beautiful rose colored frilled shoes. They are so beautiful. The douche color is perfect for almost every outfit, light as dark and I am very excited to style them! I imagine they would go a long very well with a black pair of jeans and a white statement tee.

Hvad synes I om mine nye babies? 


What do you think of my new babies?

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG