Everything

Februar bliver domineret af dimission, vinterferie & afslutning

Det er blevet februar – en måned som jeg har set frem til i længe! Dette bliver en stor måned for mit vedkommende; slutningen på et kapitel og starten på et nyt.

Februar er måneden, hvor jeg først skal til fagprøve, så skal jeg holde afslutning, så stopper jeg hos Bilka og går på vinterferie. Det er en meget stor del af min hverdag, der nu bliver helt forandret. Det er en smule underligt at tænke på – men jeg glæder mig alligevel til at komme i gang med noget nyt!

Mine planer for februar:
» Give den gas til fagprøven!
» Holde dimissionsmiddag for min familie, hvor de skal møde min kæreste! Så spændende!! 🙂
» Fejre at lille Sophia bliver 3 år <3
» Blive udlært og sige farvel til Bilka
» Holde Valentinsdag med Kenneth (han har inviteret mig ud, men jeg må ikke vide hvor, hæhæ) <3
» Gå på velfortjent vinterferie!
» Få trænet en del

Hvad skal I lave i februar? 🙂


It is finally February, a month I have been looking forward to a lot. For my sake it’ll be a huge month in which a chapter will end and a new one will begin. In this month I will graduate and end my time in Bilka. It is a huge part of my daily life that now comes to an end. It’s a bit weird thinking of but I’m very excited at the same time!

I plan to graduate this month, hold a graduation party for my family, celebrate my niece’s 3rd birthday, say goodbye to Bilka, celebrate Valentinesday with Kenneth (he’s invited me out but won’t tell me where!). I also plan on having a week off and to work out a lot. What are your plans?

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG