Everything

Et tilbageblik på min februar 2017

Februar sidste år var en forholdsvis travl måned for mit vedkommende. Det var en måned, hvor jeg halvdelen af tiden var i Ebeltoft på skoleophold i produktionskendskab. At være væk hjemmefra i 2 uger ud af en måned – så er måneden jo nærmest gået. Hvis jeg da så bare havde været afsted på noget spændende ferie, men niks, jeg havde brugt tiden på at studere fra 8-21 hver dag i de 2 uger. Puha, det var hårdt og jeg var godt træt, da jeg kom hjem til Odense igen.


My February of the year before was a very busy one indeed. It was a month in which I spent half of it in Ebeltoft in Northern Denmark. I was away on school to learn more about our products in our shop. To be away from home in 2 weeks out of a whole month.. It was practically gone. I spent the time studying from 8-21 everyday in those 2 weeks. Gosh it was a two hard weeks to swallow. You cannot imagine how tired I was when arriving back in Odense.

Stuen fik en makeover / The livingroom had a makeover
Februar var måneden, hvor stuen fik sig en ordentlig overhaling. Min daværende kæreste var så sød at male stuen, imens jeg var afsted på skole og i samme omgang fik vi skiftet de lidt triste kobberlamper ud med 3 smukke glas pendler fra Normann Copenhagen.


My previous boyfriend did me a nice favour and painted the livingroom while I was away. In the same time we changed our copper lamps with these 3 beautiful lamps from Normann Copenhagen.

Sommerferien blev bestilt / Booking of the summer vacay
Denne begivenhed resulterede i små hopperier rundt i stuen og klappen i hænderne. Jeg blev bekendt med mine ferie uger og jeg bestilte derfor en sen sommerferie til min ekskæreste, min lillesøster og jeg. Åh, hvor skulle vi sole os i den tyrkiske sol!


This event resulted in me jumping around the livingroom clapping my hands in excitement. I found out which weeks I had vacation in which resulted in me ordering a late summer vacay for my exboyfriend, littlesister and I. Oh, how we were to sunbathe in the Turkish sun!

2 ugers skoleophold i Ebeltoft / Going off to school for 2 weeks
Det tidligere nævnte skoleophold.. Jeg har faktisk altid elsket vores skoleophold, men efter blot én enkelt uge afsted, plejer jeg som regel at være total smadret med skoledage fra 8-21. Nu skulle jeg så afsted 2 uger. Det var oven i købet det mest drøje af alle skoleophold. Produktkendskab.. I tekstiler.. Om vævninger og bomuld og læder og lovgivninger og alt det andet. Puha for en omgang!


I’ve always like being away for school but normally I’m worn completely out after just one week. This time I was off for 2 weeks straight AND it was the toughest of them all. Product knowledge. In textiles.. About weaving and cotton and leather and laws and all of the rest. 

Da foråret kom til Odense /  When spring arrived in Odense
Der blev for alvor forår herhjemme, da stuen blev malet rosa, solen begyndte at skinne for alvor og lejligheden blev prydet med diverse løgplanter som hyacinter. Sikke en duft, der var i hele lejligheden! Duften af forår!


Spring arrived when the living room was painted pink, the sun started to shine and the apartment was decorated with fresh flowers and plants. What an amazing smell we had in the entire apartment! Smell of spring!

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG