Interior decorating

En smuk forårs nyhed fra Lyngby

Hej piger!

Har I set de smukke nyheder fra Lyngby Porcelæn? Personligt synes jeg, at de har lanceret nogle utroligt fine produkter til udvidelsen af deres kollektion, hvilket har inkluderet fine Flora Danica motiver, spændende former og smukke undertonede farver.

De har desuden også relanceret den klassiske Lyngby vase – du ved, den vi alle har stående derhjemme i forskellige størrelse og som vores mor og bedstemor før os også havde stående. Den har efterhånden været relanceret et par gange. Både i nogle smukke glas versioner, af marmor, med guldkanter mv., men denne version overgår de tidligere.

Som noget helt nyt har de tilføjet den klassiske Lyngby vase et lag løbeglasur i kanten som løber smukt, og ganske unikt, ned langs vasen. Den glansfulde løbeglasur står i smuk kontrast til den matte, som danner basen i vasen. De har udvalgt 2 klassiske farver, hvilket selvfølgelig er hvid og sort, og så har de tilføjet en smuk douche rosa.

Hvilken én er din favorit?

Mange krammere,
Nikki <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG