Landscapes

En gåtur i det smukke vinter landskab

Hvornår blev det pludseligt så koldt udenfor igen? Bvadr. Jeg synes, jeg går rundt og fryser hele tiden. Radiatorerne er skruet maks op herhjemme, jeg sidder med tykke strømper på og under tæpper med en kop varm kaffe i hånden.. Og jeg fryser stadig!

Måske er det bare mig, der er en frossenpind, men puha hvor er her koldt!


When did it so suddenly become so cold outside? I freeze all the time. The heat is up at home, I’m wearing thick socks, covered in my blanket with a cup of hot coffee.. Aaaaand still freezing! It’s sooo cold!

Selvom det er så forfærdelig koldt, så er det nu stadigvæk smukt uden for. For noget tid siden var jeg ude at gå en hyggelig eftermiddags tur med søde Kenneth og selvom det var koldt, så var det virkelig skønne omgivelser at spadsere rundt i. <3


Even though it is terribly cold outside it is also very beautiful. A little while ago I went for a walk with my sweet Kenneth and though it was cold it was a very nice walk. <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG