Food & Drinks

Sene morgener og Båven om Gud

Hold nu op, jeg har haft det hektisk siden midten af november og frem til nu. Den næste halvanden måned bliver også rimelig travl. I slutningen af februar bliver jeg nemlig udlært og jeg skal i mellem tiden både lave min fagprøve (skrible den sammen), fremføre den og afsted på mit sidste skoleophold.

I mellem tiden har jeg fået afholdt nogle feriefridage siden i onsdags, hvilket har været fantastisk. Jeg har rigtigt kunne koble fra og bare nydt at sove længe og ikke rigtigt skulle noget.

Ligesom i dag, hvor jeg sov rigtigt længe, stod op og lavede mig noget morgenmad og en kande kaffe. Jeg tullede lidt rundt i mit nattøj og satte lidt musik på, som jeg stod og nynnede med på, imens jeg skar banan og passionsfrugten over til min morgenmad. Kaffen blev hældt op og med skålen i den ene hånd og koppen i den anden, fandt jeg hurtigt vejen ind til sofaen, hvor Båven om Gud lå klar på sofabordet.


You wouldn’t believe how hectic my life has been since the middle of November until now. The next month and a half will also be very busy. In the end of February I will be finishing my education but in the meantime I will both scribble and be performing my final exam and attending my last school stay. Phew.

Since Wednesday I’ve had some days off which has been amazing. I have been able to relax and sleep late and just enjoyed not doing anything particular.

Like today: I slept until very late, got up and made myself breakfast and some coffee. I wandered around the apartment in my pyjamas, put on some music and hummed along while cutting banana and passionfruit for my breakfast. I poured myself a cup of coffee and with the bowl in one hand and the cup in the other I quickly found my way to the couch where “Båven om Gud” laid ready on the coffee table. 

Det var i sandheden en idyllisk morgen. Solen stod højt på himlen og fyldte stuen med den dejligste varme. Det var den perfekte morgen.


It was truly an idyllic morning. The sun was high on the sky and it filled the living room with light and warmth. It was a perfect morning.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG