Everything

På vej til Ebeltoft

Godmorgen piger og hvem, der nu end læser med. 🙂

Dagen i går gik primært med at gøre mig klar til skoleophold – det aller sidste for mit vedkommende. Det bliver hårdt, det ved jeg og jeg skal nok ikke regne med at få alverdens søvn – ikke at vi nogensinde får det, når vi er afsted, men denne gang endnu mindre.

Good morning girls and to whoever else reading along. Yesterday I spent mainly preparing for school. It’s the very last stay in my case. It’s gonna be very hard, I know and I do not expect to get a hell of a lot sleep this week.

Jeg befinder mig i øjeblikket på Odense Banegård, hvor jeg venter på mit tog til Århus kl. 9:10. Bare imens jeg har stået her, er toget først blevet udsat til 9:13, så 9:14, 9:15, 9:16 og nu 9:17. Det tyder virkelig godt, hva? God dag!

I’m currently at Odense Trainstation waiting for my train to Århus 9:10am. Just while waiting it has been delayed until 9:13, then 9:14, 9:15, 9:16 and now 9:17. What a great start, huh? Have a nice day!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG