Personal stuff

Min nytårsaften var fuld af skønne mennesker

Min nytårsaften var planlagt lang tid i forvejen. Jeg havde allerede i sommers snakket med min søde veninde, Camilla, om mine tanker og planer for nytårsaften – drømmen var at samle mine bedste venner, få noget super lækkert mad, dresse op med stil og bare have en virkelig god aften.

Vi begyndte for flere måneder siden at kigge på mad. Det var rimelig hurtigt gået op for os, at vi ikke gad at bruge det meste af dagen i køkkenet, men i stedet bare nyde godt mad i det dejlige selskab, hvilket de andre gæster var med på med det samme. Valget faldt derfor på at bestille mad ude fra. Vi kiggede internettet tyndt og fik rimelig hurtigt rettet blikket ind på to kandidater. Jeg tror faktisk allerede, jeg bestilte maden tilbage i oktober, så ja, vi var ude i god tid. Der skulle være så lidt at tænke på på selve dagen som overhovedet muligt. Så kunne jeg bruge tiden på at lave lækre jordbær mojitos i stedet (som var en succes!).

Vi havde en rigtig dejlig aften i det bedst tænkelige selskab! Det var alle mine bedste veninder og påhæng, som var forbi og dele deres aften med os. Vi grinede, dansede og pjattede på livet løs. 🙂


My New Years eve was planned a long time ago. Already during summer I got together with my friend and shared my idea of a perfect way to end 2017 and start 2018. My dream was to gather my best friends in my own apartment, eat delicious food, dress up in style and just have a good time.

Months ago we started talking about the menu. We realized quickly we were better off ordering food from a restaurant rather than spending most of our day in the kitchen our selves. We searched the internet for the perfect menu and quickly found the one. I believe I already ordered the food back in October – I was making sure everything was in order. I just wanted as little to think about on New Years eve as possible. In stead I used some time on making delicious strawberry mojitos (they were a great success!).

We had a really nice evening in the best company possible! All of my best friends were gathered a long with their boyfriends. We laughed a lot, danced and had a great time all in all. 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG